Odpoveď na príspevok od waitinka7:
Ahojte, staviame dom, projektant nám prvoplánovo … @waitinka7 mne tento navrh pride rozumny...ale asi by som sprchovy orientovala dlhsou stranou smerom k vani a dala takyto typ zasteny..dlzku kupelne na to mateOdpoveď na príspevok od waitinka7:
Ahojte, staviame dom, projektant nám prvoplánovo … @waitinka7 mne uz sa dolhodobo paci taketo rozmiestnenie. Podobne aj mame. Medzi umyvadlo a vanu vesiaciky na uteraky. A medzi sprchovy a vecko vesiaciky na osusky.Odpoveď na príspevok od wivik:
Uz som to tu aj niekolko krat spominala, ze treba… @wivik zaujímavý postreh, dakujemOdpoveď na príspevok od waitinka7:
A urobit to nejako takto? Je to len laicky nakres… @waitinka7 na aku svetovu stranu je okno? Aby si tmu nemalaOdpoveď na príspevok od wivik:
@waitinka7 na aku svetovu stranu je okno? Aby si … @wivik na severOdpoveď na príspevok od waitinka7:
A urobit to nejako takto? Je to len laicky nakres… @waitinka7 este, pre zachod potrebujes 1,5 m plus hrubka steny, tak ti ostane meter pre sprchovy.Odpoveď na príspevok od waitinka7:
Ahojte, staviame dom, projektant nám prvoplánovo … @waitinka7 Ak je možnosť, urobte oddelený záchod. Záchod v kúpeľni je kompromis, keď je barák malý. Je to jediná kúpeľňa v dome?Odpoveď na príspevok od waitinka7:
@wivik na sever @waitinka7 nedavala by som prekazky pred okno. Bude tam tma, resp budes skoro stale svietit ked sa budes chciet vidietOdpoveď na príspevok od roman_:
@waitinka7 Ak je možnosť, urobte oddelený záchod.… @roman_ samostatny urcite treba. Ale druhy v kupelni je vyhoda ked su deti male. Ale aj tak treba mat 2 zachody v dome. A mat 2 samostatne je uz priestorovy luxus.Odpoveď na príspevok od roman_:
@waitinka7 Ak je možnosť, urobte oddelený záchod.… @roman_ áno, okrem tohto záchodu v kúpeľni bude ešte jeden samostatný záchod.Odpoveď na príspevok od wivik:
Netahala by som steny po strop, nech sa pusti asp… @wivik prosím Ťa, v akom programe to takto rýchlo a šikovne kreslíš?Odpoveď na príspevok od wivik:
Netahala by som steny po strop, nech sa pusti asp… @wivik radiátor nemôže byť naľavo od vane? prečo?Odpoveď na príspevok od waitinka7:
@wivik prosím Ťa, v akom programe to takto rýchlo… @waitinka7 aplikacia v mobile floor plan creator Elektricka zasuvka nemoze byt pri vani. Je tam dana vzdialenost neviem ci 1,5 m alebo kolko. Obycajny na vodu dat mozes.Odpoveď na príspevok od waitinka7:
@wivik radiátor nemôže byť naľavo od vane? prečo? @waitinka7 treba zamysliet nad technickym riesenim. Vodou z podlahovky rebrikovy radiator nevykuris. A uprimne ja som mala raz zapnuty radiator v kupelni ked som rychlo potrebovala presusit a bala som to dat do susicky. Inak na nom mame len osusky prevesene. Ale to by stacili namontovat dlhe tyce a prevesit. Ked uz tak by som radiator dala k pracke do pracovneOdpoveď na príspevok od fero1821:
Neviem aký máte rozmer kúpeľne, ten nevidím. My t… @fero1821 Je to aj o pocite, ja napríklad nemám rád vykonávanie potreby vo veľkých miestnostiach, proste z toho mám blbý pocit. Preto sú oba záchody v dome samostatné, v kúpeľni nie je žiadny. Takže ho chcete v kúpeľni, tú priečku by som tam dal. Koľko asi tak stojí pár tvárnic ytongu a 2 m2 obkladu navyše? Na cene baráku tak možno zaokrúhľovacia odchýlka.