Viete poradit, ake natery su vhodne do kupelky? V poslednej dobe vidim same nadherne kupelky bez obkladaciek, ale zatial som nenasla nater, ktory by mi odporucili aj napr. okolo umyvadla.... Myslim nieco za rozumnu cenu :-)
chemolak umyvatelnu mame, vodu sice odpudzuje, ale zostali po nej flaky - pasy inej farby
dost som sklamana
v obyvacke mame umyvatelny Caparol a ta je lepsia (aj ked drahsia)
kedysi davno vo Viedni to jedni znami vyriesili tak, ze dali umyvatelnu farbu a potom na to nejaky priesvitny lak, to bolo v pohode
Delina, daj tip kde na nete možno vidieť kupelky bez obkladačiek....hrozne rada by som sa na také pozrela...ja som si poznačila z Porada.sk jeden chlapík doporučoval do kúpelne "Tikkurila-predajca vodeodolných náterov", vraj to víde omnoho, omnoho lacnejšie ako obklady a neni dávno som bola na návšteve v novostavbe a bola som prekvapená, lebo tam týmito farbami mali namaľový celý dom a nevedia si tie farby vynachváliť.
matne farby nie su az tak umyvatelne ako pololeskle a leskle, skuste pozriet aj znacku Dulux, mame v kuchyni pololesklu a nie je problem ju umyt, samozrejme sa to nemoze drhnut niecim agresivnym a silno
my sme teraz malovali niektore steny s Tikkurilou a je fakt super. Nechtiac som vyliala vodu s vonnym olejcekom na stenu a len som to zotrela mokrou handrickou a nic nevidno. :-)
@delina
asi na ten benatsky stuk pouzili zly vosk, my to tiez mame, ale v kuchyni okolo linky a umyvadla a nenasiakava to vodu, dokonca som to umyvala cifom a v pohode :-D