Kratsie flexi hadicky k vodovodnej baterii

Potreboval by som kratsie flexi hadicky k vodovodnej baterii, t.j. s koncovkami 3/8" - M10. Najkratsi bezny rozmer sa vyraba 35cm, no ja by som potreboval 20-25cm dlzku. Netusite ci sa to da niekde kupit ci dat vyrobit?
Odpovedať
Na bojler mi vodár robil na mieste z kovového vlnovca a viem,že to robia aj u nás v predajni s inštalačným materiálom tuším tomu nástroju hovoria klopkadlo. Pozeral som ale ,že tam mám pol cólovú maticu tak neviem či aj 3/8...
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan Ak ich nedostaneš kúpiť, tak sa vyskúšaj opýtať vo firme Hydraflex. Neviem, kde všade majú prevádzky, ale ja mám veľmi dobré skúsenosti s prevádzkou v Beladiciach a v Košťanoch nad Turcom. V obidvoch firmách boli veľmi ochotní a na počkanie mi spravili hadice presne podľa mojich požiadaviek. Ak sa dobre pamätám, tak by mali mať pobočku aj v Nitre. :-)
Odpovedať
@dodok tiez som nad tym premyslal, 3/8 matica nie je problem, ale tieto hadice sa asi nedaju priamo ukoncit M10 zavitom... jedine, cez nejaku redukciu z matice, ale to zase nepomestim pod bateriu.
Odpovedať
@jamk1 diky, skusim ich kontaktovat.
Odpovedať
Ak to je priamo na stojankovú batériu, tak kúp 10-15 cm dlhšie hadičky, otoč roháčiky o 180 stupňov a pripoj hadičky zospodu...
Odpovedať
@dedo758 no ze ma to nenapadlo (ironia)...
Odpovedať
Ide len o estetickú stránku veci ktorá bude nonstop na očiach? Lebo nech to pod tým umývadlom spravíš akokoľvek a bude to napr. v skrinke, stráca skátenie hadičiek akýkoľvek význam...
Odpovedať
@dedo758 nebude tam skrinka, bude to na ociach... takze ano, ide hlavne o estetiku. Ide o male umyvadielko, ventily su od baterie vzdialene len tych 20-21cm, takze hocijake obluky tam budu ako past na oko... tiez taketo ohyby na malej vzdialenosti tym hadiciam moc nepridavaju na spolahlivosti.
Odpovedať
pre info, keby niekto iny zhanal... bol to porod, ale nakoniec som nasiel hadicky od ceskeho vyrobcu Klum, maju v ponuke aj nestandardne kratke 10, 12 a 25cm hadicky.
Odpovedať
@gashtaan Dáš foto pre predstavu...?
Odpovedať
@dedo758 vyzeraju uplne normalne, len su kratsie... to si hadam zvladnes predstavit :)
Odpovedať
@gashtaan Hadičky si predstaviť viem, ale to samotné použitie “na očiach” by ma zaujímalo... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dedo758 neviem sice co je na tom nepredstavitelne, ale nech sa paci
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?