@kalli umývačky riadu, super vec, ešte ju nemám, ale myslíte aj na to aby sa naše deti naučili umývať riad?v živote ich stretne hocičo a nie všade bude umývačka riadu, chúďa nevesta, ktorá sa vydá do domácnosti bez umývačky,alebo aj chlapec, napr. nemám ju preto lebo sa mi momentálne nezmestí a takých bytov s malými kuchyňami a linkami je ojojój a to bývam v rodinnom dome a manžel stolár mi tu kuchyňu aj robil a predsa nevošla.
@nikabrunc ;-) dobry postreh, my mame umyvacku, pracku susicku.....este nam chyba ten robot vysavac a deti nebudu vediet v domacnosti urobit nic..umyvacka sa nam pokazila prad vianocami a stahujeme sa asi az koncom aprila, takze uz som ju nedala opravit, v novom je uz namontovana nova. Mne umyvanie az tak nevadi, hlavne ked viem, ze to coskoro skonci a budeme ma zas umyvacku, ale dcera, ked ma umyt riady.... ]-( takato ofucana jak mrak :-D :-D :-D
ale som presvedcena, ze ked nebude ina moznost, budu musiet zvladnut aj riad umyt, aj pradlo zavesit aj pozehlit... :-)
@kalli no ved práve, treba ich to aj naučiť a kým sa to ako tak naučia, okno. zástena, zaplaskané, ved aj nám už veľkým tetám :-) a maminkám sa to stane.
nevýhody - ak ide o klasické okno, kvôli točke sa nebude dať otvoriť, prípadne bude potrebná sklápacia batéria. osvetlenie - ak nie je nad drezom svietidlo, bude centrálne svetlo za chrbtom, takže tieň.
preto ja dávam na iné miesto drez, nie pod okno.
ja som vždy túžila mať drez po oknom.. a mám. som veľmi spokojná. okno je 10 cm nad drezom, batéria je nižšia, takže okno bez problémov otvorím a mám aj pekný výhľad do záhradky. ak nemáš výhľad rovno do susedovho okna, tak odporúčam.
@katyl suhlasim s tebou..Ja som nikdy nerozumela dresu pod oknom...okno v kuchyni vramci linky sa mi velmi paci- ale ked je pod nim nejaka pracovna doska alebo nieco podobne, aby v okne pekne vynikli kvetinace s bylinkami alebo nieco podobne...