Odpoveď na príspevok od radkaanna:
Dakujem a dávate obklad az po strop vsade? @radkaanna nie, nemáme až po strop ale všade rovnaká výška. Nepasovalo.by to tam. Dať na nejakú stenu nizsie obklad ako inde to pasuje skôr to atypickych miestnosti alebo kde je sikmý strop. Ale do obdlznikovej kupelky by som dala všade rovnakú vysku. Strop máme ale priznaný krov, tak aj preto nemáme až do vrchu obklad.Odpoveď na príspevok od tabitka337:
@radkaanna nie, nemáme až po strop ale všade rovn… @tabitka337 tymi servisnymi lacnymi bielymi dvierkami ste to pokazili :-(Odpoveď na príspevok od rkorba:
@tabitka337 tymi servisnymi lacnymi bielymi dvier… @rkorba videla som už aj čierne ale nám to vôbec nevadí. Tam bude hneď vedľa veeeelka práčka takže biele dvierka bude alebo skôr nebude ani vidieť 😉Odpoveď na príspevok od radkaanna:
Dobry den, Prosim o inšpirácie kupelni. Pôdorys p… @radkaanna naše :)Odpoveď na príspevok od radkaanna:
Dobry den, Prosim o inšpirácie kupelni. Pôdorys p… @radkaanna Zháňaťe inšpiráciu asi modernejšie ho vzhľadu tak pridávam tieto. Za mňa veľmi vkusne.Odpoveď na príspevok od profistavbari:
@radkaanna Zháňaťe inšpiráciu asi modernejšie ho … @profistavbari dakujemOdpoveď na príspevok od blackwednesday:
Dobrý deň. Mám otázku týkajúcu sa dlažby na tej f… @blackwednesday pýtali ste sa na tú našu fotku? To nieje mramor, len imitácia, áno, je veľmi lesklá, pôsobí luxusne ...presný názov si ale nepamätám.. dlážku máme bledsi dekor. Kupovali sme v obyčajnom kupelnovom štúdiu, v akcii cca 15€/m2