Odpoveď na príspevok od gabistar:
Ahojte, čo si myslíte o prepojení šatníka s kúpeľ… @gabistar nevidim v tom vyzam so satnika do kupelne. Neviem ci sa tym eliminuju zvuky z kupelne. Ked nechces mat v spalni tolko dveri, tak satnik urob ako drevenu stenu so skrytymi dveramiOdpoveď na príspevok od gabistar:
Ahojte, čo si myslíte o prepojení šatníka s kúpeľ… @gabistar tiež by som nechala tie dvere, veď si predstav, že si len niečo zabudla a ponahlas sa a muž sa práve sprchuje a ty musíš chceš nechceš prebehnúť cez kúpeľňu. Ja som dokonca aj proti šatníkom v spálni, ja x-krát idem po niečo aj v topánkach a ak by som ešte cez spálňu mala ísť, tak ma porazí 😅Odpoveď na príspevok od gabistar:
Ahojte, čo si myslíte o prepojení šatníka s kúpeľ… @gabistar My sme si do projektu dali prechod cez šatník. Jedna vec je, že máme iné denné režimy a druhá, že manžel má plytký spánok. Dvere do kúpeľne priamo zo spálne by boli pre nás rušivé. No do spálne vchádzame cez šatník.Odpoveď na príspevok od josefx:
A dúfam, že rekuperáciu nebudete dávať. To budú t… @josefx u teba zas vidiet, ze si nikdy v takom dome nebol, taku hovadinu napisat, ako budu veci vonat🤦♀️ani s vlhkostou neni ziadny problem my mame priechodny satnik, z jednej strany sa ide do spalne a z druhej do kupelne, do spalne priame dvere nemame. uplne nam to vyhovuje, pridem domov, prezleciem sa v satniku, nemusim ist do spalne, tam ani neodostierame uz, cez den tam vobec nechodime. muz vstava ovela skor ako ja, ani o nom neviem, to iste, ked ide jeden skor spat a ten druhy este nebol v sprche, tak ten satnik medzi to trochu utlmiOdpoveď na príspevok od josefx:
A dúfam, že rekuperáciu nebudete dávať. To budú t… @josefx riadny hejt 😊Ďakujem ale za názor. Každopádne určite nestavame dom kvôli ohureniu blízkych, to ma asi najviac pobavilo....to by bol teda dosť drahý úlet 😂 Okno naľavo chceme kvôli dennému svetlu, nebudeme v spálni len spať, ja tam budem mať napr. aj svoj líčiaci kútik ako vidíte aj na fotke. Vstavané skrine určite nechceme, chceme mat všetko oblečenie "skryté" v jednej miestnosti. A všetko chceme vzdušné priestory, žiadne stiesnené kumbálky zvané izby...takze posteľ určite nechceme mať obkolesenú vstavanými skriňami ako v sklade....a áno budeme mať rekuperáciu. A to WC pri hlave, to wc je po prvé za stenou, kde je ulička a medzi posteľou a wc dvermi je 5 metrov čo je teda dosť ďaleko...treba brať do úvahy aj rozmery 😊Odpoveď na príspevok od pavol_skalicky:
Kľudne. My máme jediný vstup do šatníka cez kúpeľ… @pavol_skalicky nemáte problémy s vlhkosťou? Máte rekuperáciu?Odpoveď na príspevok od zdennicio:
Zbytocne komplikovane riesenie. Preco by nemohla … @zdennicio aby sme získali viac miesta v tom rohu....pre stôl kozmetický, a aj zároveň pracovný. Aby bol tento viac využitý....Odpoveď na príspevok od gabistar:
@zdennicio aby sme získali viac miesta v tom rohu… @gabistar Keď to takto napíšeš, že je to aj za nejakým iným účelom, tak to dáva väčší zmysel, prečo zvažujete takúto úpravu 😉Odpoveď na príspevok od gabistar:
@pavol_skalicky nemáte problémy s vlhkosťou? Máte… @gabistar nie nemáme. Rekuperácia všetko vyrieši