Bubon práčky píska

Dobrý deň, chcem sa s vami poradiť. Pri praní mi začal pískať bubon práčky. Ten bubon píska hneď od začiatku pracieho cyklu, nie len pri odstreďovaní. Bubon píska, vrzga aj keď je prázdny a iba točíme ním do jednej, druhej strany. Je to také pískanie, vŕzganie...doteraz to nerobilo. Práčka ma 7 rokov. Je zhora plnená. Čo to môže byť?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od cucu19:

Dobrý deň, chcem sa s vami poradiť. Pri praní mi …
@cucu19 Ahoj. Možno nájdeš odpoveď tu ➡️https://www.modrastrecha.sk/magazine/najcastejsie-poruchy-pracky-a-tipy-na-ich-odstranenie-od-clenov-modrej-strechy/
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cucu19:

Dobrý deň, chcem sa s vami poradiť. Pri praní mi …
@cucu19 Máš práčku zhora plnenú, to znamená že je uložená na ložiskách na oboch stranách... Je tam tesnenie pred ložiskami ktoré chránia pretečeniu vody a keď sa to poruší, tesnenie stráca elesticiditu to je tesniacu schopnosť ochrániť ložiská a tým pádom prepustí vodu na ložiská a prichádza na rad vyplavenie maziva ložiska a tým pádom na guličky sa dostane voda čím ďalej tým viac a začne ložisko "vyspevovať"... Jediná možnosť výmeny domcov /je to komplet ložisko+simering-tesnenie/ a máš po probléme... Ak to neurobíš v krátkom čase, je možnosť že sa Ti ložisko "prihrdzavie"a môže sa stať že odtrhne komplet náboj a bubon bude nenávratne zničený...neviem ale o akú práčku sa jedná ale je aj možnosť tá, že to jednoducho nepôjde nakoľko ložiská a nádrž je jeden komplet a rozobrať to nejde-iba vymeniť komplet nádrž... To boli robené posledné typy práčok v niektorej značke....Treba dať dole dekel bočný a zistíš odkadiaľ voda tečie...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?