Odpoveď na príspevok od itgospa:
Ahojte, mame murovany sprchovy kut. Stava, ze ak … @itgospa pravidelne čistiť upchatý odtok...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@itgospa pravidelne čistiť upchatý odtok... @megdesign dakujem za radu, ano, to robim. Avsak nie vzdy sa to da, napr. ked sa deti sprchuju... preto prosim o vasu radu, ako inak vyriesit tento problem.Odpoveď na príspevok od itgospa:
@megdesign dakujem za radu, ano, to robim. Avsak … @itgospa tak potom jedine dať kolajničku až ku stene, aby voda nemala kade pretiect. Ale to riešime nie príčinu, ale následok....Odpoveď na príspevok od itgospa:
Ahojte, mame murovany sprchovy kut. Stava, ze ak … @itgospa nedá sa niečo pripevniť na spodok tej zásteny? Neviem presne čo to je aký systém, ale príde mi to bezpečnejšie než lepiť niečo na zem.Odpoveď na príspevok od lenkito10:
Handru 🫣 Ahoj. Aky je dovod ze je odtok vody upch… @lenkito10 presne tak, problemom su vlasy. sitko pravidelne cistievam, avsak stane sa situacia, ze sitko nie je vycistene a niekto sa dlhsie sprchuje. pripajam obrazokOdpoveď na príspevok od megdesign:
@itgospa tak potom jedine dať kolajničku až ku st… @megdesign hej, to bol prvy napad - hlavny problem, ze zvysok z tej kolajnicky uz nemam. ci vas nenapada, ako to esteticky aj prakticky vyriesit...Odpoveď na príspevok od itgospa:
Ahojte, mame murovany sprchovy kut. Stava, ze ak … @itgospa asi som nechapava ale z tej fotky nechapem na čo sa pýtate.Odpoveď na príspevok od marrad:
@itgospa asi som nechapava ale z tej fotky nechap… @marrad na fotke je detail sprchoveho kuta a kolajnicky zasteny. Problemom je, ze kolajnicka konci cca. 10cm od steny a prave cez tuto medzeru preteka voda pri zaspinenom sitku v sprchovom zlabe. ci mi viete konkretne poradit, co tam dat resp. ako vyriesit,aby voda netiekla mimo sprchoveho kuta do kupelne.Odpoveď na príspevok od itgospa:
@marrad na fotke je detail sprchoveho kuta a kola… @itgospa my tiez bezne stojime vo vode, takze z toho si nic nerob 😀 Z dlhodobeho hladiska by bolo najlepsie rozobrat listy a poskladat ich ako by mali byt. Vodorovna ku stene a zvisla na nu. Kolko s tym je roboty netusim. Ale vsetko ostatne bude latanie platanie kazdu chvilu. Lebo aj ked to vyplnis nejakou silikonovou hmotou tak kolko to vydrzi.Odpoveď na príspevok od itgospa:
Ahojte, mame murovany sprchovy kut. Stava, ze ak … @itgospa nejake gumene listy pod sklo - voda pretecie. dat tam handru/kobercek (nasiakavy) - skvela rada - zhnije, cistit sitko - jedine riesenie (otravne). Taka rada/nerada - vyhod sitko...Odpoveď na príspevok od itgospa:
@megdesign dakujem za radu, ano, to robim. Avsak … @itgospa Častejšie umývať deti, aby špina z nich nazapchávala odtok.Odpoveď na príspevok od itgospa:
@lenkito10 presne tak, problemom su vlasy. sitko … @itgospa mne sa sprchac tiez zadrbaval, mal som pred sifonom predradenu dierovanu platnicku, co je v podstate ako tvoja mriezka, a drzal sa mi tam slem /ked si cely zapraseny, namydlis sa a zmyjes vodou, tak tento produkt zapchaval dierky. Vyhodil som sitko a uz mam po probleme. skus dat to sitko prec, ak to dovoluje situacia. ja mam sifon rieseny jednym modulom priamo v zlabe, takze cistenie trva par sekund vid foto.