Ako by ste rozmiestnili sanitu v kúpeľni?

Ktore rozlozenie by ste mi odporucili? Kupelna ma rozmer 2.5 x 2.5 m. Okno je umiestnene na lavej stene, dvere na pravej stene v jej strede. Dlzku (lavu stenu) viem predlzit max na 3m. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
č.4
Odpovedať
Profilova fotka
4
Odpovedať
c. 5 ale este by som spravila priecku medzi wc a umyvadla
Odpovedať
Profilova fotka
sprite001, 3, tu je wc najbližšie k dveram. To sa používa počas dňa častejšie a nie je potrebne sa premavať po celej miestnosti. Alebo 5, kde by som vymenila WC s umývadlom.
Odpovedať
@sprite001 máme rozmer 2,5x3 a rozmiestnili sme to tako http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/g...
Odpovedať
@gemini06 Dvere sa vam kam otvaraju?
Odpovedať
@sprite001 J a by som dala 5, ale vaňu by som dala bližšie k oknu a sprcháč ku dverám. Za predpokladu, že dvere sa otvárajú doprava , bude pri ich otvorení sprcháč za nimi. Tým sa docieli otvorenejší a vizuálne väčší priestor. A nedávaj si rohový sprcháč ,ale vymurovaný rovný . To je modernejšie. Nám sa to nezmestilo a trošku mi je to ľúto :-(
Odpovedať
My máme doma čerstvo prerobenú kúpelňu 2,5x2,5 metra. Máme podobné rozmiestnenie tak, ako je na tvojom obr.č.4, ale sprchový kút sa nám tam už nezmestil, pretože máme veľké dvojumývadlo. Mne sa zdá príjemnešie, keď prídeš do kúpelne a nevidíš hneď toaletu. Preto sme ju aj my šupli za priečku, ktorá je však len 180cm vysoká. V tvojom návrhu však nevidím naplánované žiadne skrinky a poličky do ktorých si budeš odkladať kúpelňové veci a tiež držiak na utierku pr ivani, resp sprchovacom kúte, držiaky na uteráky ..... Nezabudni si to premyslieť, kde budeš mať čo uložené a zavesené.
Odpovedať
@sprite001 dvere sa budú otvárať do kupelky smerom ku sprchovaciemu kútu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?