Zvazujem kupu domu ktory by sme vyuzivali docasne ako chalupu a neskor po prerabke a upravach (10-15 rokov) na trvale byvanie.
Vzdy ma oslovovali vidiecke domceky a nie nove montovane/murovane projektove domy. Mal by to byt maly domcek v ktorom casom budem moct byvat s manzelkou a uzivat si to ze deti byvaju vo svojom.
Co by mal podla vas taky dom splnat aby sa oplatilo ist do jeho kupy, a ake su uskalia pri oprave takeho domu?
Ktore lokality sa oplati pozerat a ktorym sa radsej vyhnut a preco?
Planujeme maly domcek (do 90m2) s pozemkom (400-1200m2) v roznych lokalitach.
Poziadavky: Idealne palena tehla, sedlova strecha (skridla) v dedine.
Ak by niekto o niecom za par € vedel tak mi prosim napiste spravu.
Takze uz som mal vyhliadnuty dom a predavajuci zrusil inzerat ze dom predavat nebude. Lokalita okolo Trnavy.
Co myslite treba sa obavat obci okolo rieky Morava alebo uz tam nehrozia povodne?
@andrejo po skusenostiach na slovensku ti hrozia povodne aj od maleho potocika ako aj od moravy ale nakolko morava je regulovana uz na moravskej strane tak je celkom v pohode. tera zje obdobie sucha tak morava sa da prebrodit. skorej by som sa obaval pri morave co su ppriamo dediny vysoka, suchohrad a zahorska. inak jedine co je tak ke dnepsotriekju komarov tak komare ale toje vsade.
@alamik jeeej tu chatu poznam z videnia. v krasnom prostredi je situovana
@alamik pozrem .. hladam ale skor nieco v ramci dediny .. ale dakujem za tip!
@andrejh0 ja som primarne z tohto dovodu pozeral halvne okolie TT, PK a SC. Dakujem za info mozno pozrem aj nieco na Zahori.
@andrejo
ahoj,
mám taký domček na predaj , je to dedictvo po otcovi.
Nachádza sa v Cíferi je to cca 40km od Bratislavy, bližie k Trnave.
Predávame ho za 27 tisíc eur.
Je to stará pálená tehla, sedlová strecha,cca 90 m2, pozemok 6 árov.
Je aj v realitke na internete, môžeš si ho pozrieť.