Odpoveď na príspevok od aleba:
Zdravím, musím vydokladovať náklady na rekonštruk… @aleba v jednej vete tvrdíš, že bola kupovaná v hotovosti, v druhej vete, že bola platená kartou..Odpoveď na príspevok od wilson1281:
@aleba v jednej vete tvrdíš, že bola kupovaná v h… @wilson1281 dala ti možnosť výberu, čo sa viac hodí. V podstate je to aj jedno, lebo už aj záručná doba vypršala a už vidím, ako predajca sedí nad papiermi z roku 2021Odpoveď na príspevok od aleba:
Zdravím, musím vydokladovať náklady na rekonštruk… @aleba bolo to teda kartou alebo ako? Komu to chces vydokladovat? Mozno by stacil vypis z uctu, nie? Predajcu by som sa velmi slusne a milo isiel spytat. (v zmysle, ze kuchyna je skvela, kazdemu ho odporucas, len by si mala taku prosbu, ci by sa nedalo ...)Odpoveď na príspevok od kejsix:
Povinny URČITE nie je. Lebo keby bol, tak aj eKas… @kejsix ale ten zakon hovori o prijati trzby, a v tomto zakone sa tym mysli hotovost. Vtedy ti nesmie vydat doklad. Ak platis kartou, tak to moze spravit.Odpoveď na príspevok od aleba:
Ospravedlňujem sa, v jeden deň bolo platené karto… @aleba da sa to dohladat podla platby kartou. nechce sa im to robit a nedonutis ich k tomu, ochota je sucast sluzieb zakaznikom, treba kontaktovat ekonomicke oddelenie, lebo neochotny pokladnik nic nevybavi.Odpoveď na príspevok od aleba:
Zdravím, musím vydokladovať náklady na rekonštruk… @aleba V pokladni to nevedia urobiť. Tiež som raz kupoval obklady v Prespore a doklad som stratil. Potreboval som ho asi o 3-4 mesiace. Tak ma poslali na ekonomické oddelenie, kde som predtým ekonómke poslal mailom detaily platby. Ona vyhľadala v záznamoch danú transakciu a vytlačila mi kópiu dokladu na A4. Len neviem, či sa im bude chcieť vyhľadávať v záznamoch starých 3 roky. To už možo budú mať aj zarchivované.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@kejsix ale ten zakon hovori o prijati trzby, a v… @rapidek Áno, mal som to spresniť.