Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@rosio hej hej toto presne sa hovorilo o tych vyr… @sousedekovci89 miele je miele 😘Odpoveď na príspevok od rosio:
@sousedekovci89 miele je miele 😘 @rosio mne je miele ukradnute tymto sposobom. Kludne si chod miele, u nasich mame chladnicku Whrilpool (18 rokov), druhu chladnicku gorenje (5 rokov) mikrovlnku whirlpool, ruru electrolux, mycku Bosch, indukcnu elektrolux, digestor mora (vsetko 15 rokov) pracku whrilpool (10 rokov) a minuleho roku menili pracku AEG po 15 rokoch lebo odisiel displej ale inak ficala (ak by ti to nesedelo tak ano maju 2 pracky). Jedine co sa kedy pokazilo boli dvierka na mycke po asi 7 rokoch (servisak hovoril ze na tej rade to meni v celom regione ze je tam nejaky diel poddimenzovany od vyroby a v ramci opravy uz dodavaju lepsi) a loziska na tej pracke AEG po asi 10 rokoch. Takze myslietsize vsetci ostatni robia sroty je blbost jak atlantida.Odpoveď na príspevok od rosio:
@sousedekovci89 miele je miele 😘 @rosio .. """miele je miele..""" Bolo to aktuálne už dávnejšie.🔕Odpoveď na príspevok od rosio:
@sousedekovci89 miele je miele 😘 @rosio kvalita je kvalita to sa ukaze vzdy 👋Odpoveď na príspevok od technik007:
@rosio .. """miele je miele..""" Bolo to aktuáln… @technik007 mna nemusis o nicom presviedcat,je to moj nazor, ty si mozes kupit aj beko a budes tvrdit,ze je naj.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@rosio mne je miele ukradnute tymto sposobom. Klu… @sousedekovci89 ja hovorim zo skusenosti a pre mna za mna si kup aj beko a mozes tvrdit, ze je najlepsie.Odpoveď na príspevok od rosio:
@technik007 mna nemusis o nicom presviedcat,je to… @rosio Ja odpovedám Tebe tak isto " mna nemusis o nicom presviedcat,je to moj nazor, ty si mozes kupit aj beko a budes tvrdit,ze je naj...."" Ja si nepotrebujem kupovať Beko, ja som spokojný s Whirlpool a budem tvrdiť že je naj..😀akože pre mňa je aj naj......🫠Odpoveď na príspevok od technik007:
@rosio Ja odpovedám Tebe tak isto " mna nemusis… @technik007 ja ti to neberiem, nemusis mi vypisovat,ja som pisala autorke a nie tebe.🙂Odpoveď na príspevok od rosio:
@technik007 ja ti to neberiem, nemusis mi vypisov… @rosio ..autorka má účet s mojim menom technik 007???? Pozri o 5 príspevkov NAHOR 🙂čo si písala...Odpoveď na príspevok od technik007:
@rosio ..autorka má účet s mojim menom technik 0… @technik007 pozri ty,prvy si pisalOdpoveď na príspevok od rosio:
@sousedekovci89 ja hovorim zo skusenosti a pre mn… @rosio zjavne si nepochopila- chcel som tym povedat kupuj si co chces, vyskusal som si uz tolko vyrobkov od renomovanych vyrobcov ze mozem povedat ze z tychto znaciek nie je zly vyrobca ale maximalne tak zly kus alebo seria.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@rosio zjavne si nepochopila- chcel som tym poved… @sousedekovci89 Veď jasné, to sa môže stať pri hocijakej značke. Stále tie produkty robia len ľudia a človek sa proste môže pomýliť pri montáži, môžu zlyhať nejaké súčiastky, pritrafiť sa môže čokoľvek. Netreba zase podľa jednej zlej skúsenosti hádzať s každou firmou flintu do žita.