Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Zbavil by som sa tej americkej chladnicky. Byvaju… @wolodymyr toho sa nezbavim ..sme s ňou max spokojní 😊Odpoveď na príspevok od nikusikhome:
dobrý deň čo hovoríte na túto kuchyňu? vizualizac… @nikusikhome tie hnedé skrinky by som si dala po strop a dobre premyslela otvorené police v tej časti .Odpoveď na príspevok od janka_266:
@nikusikhome tie hnedé skrinky by som si dala po … @janka_266 toto by som praveze ja napriklad nechal :-D tiez mame takto podobne riesene skrinky a hore su este kvety napriklad. ze nie je to len taky hluchy priestor.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Zbavil by som sa tej americkej chladnicky. Byvaju… @wolodymyr súhlasím, dajte ju " buid in "Odpoveď na príspevok od janka_266:
@nikusikhome tie hnedé skrinky by som si dala po … @janka_266 teraz je to " in " jasne áno áno až po stropOdpoveď na príspevok od macejmatus:
@janka_266 toto by som praveze ja napriklad necha… @macejmatus kvety a prach to už nie je in . Teraz až po strop menej roboty a prachu 👍🏻Odpoveď na príspevok od ivanasaidbagarova:
@macejmatus kvety a prach to už nie je in . Teraz… @ivanasaidbagarova co je in a co sa niektorym ludom moze pacit byva v niektorych pripadoch dost zasadny rozdiel. ale nikomu samozrejme nebranim v tom, aby si vsetky steny doma obostaval nabytkom a policami od podlahy az po strop.Odpoveď na príspevok od ivanasaidbagarova:
@janka_266 teraz je to " in " jasne áno áno až po… @ivanasaidbagarova neviem ,č ito bola irónia, ale či je to in, alebo nie je jedno, po strop je to praktickejšie z hľadiska údržby :D aj tak si dá autorka tak, ako ona uzná za vhodnéOdpoveď na príspevok od macejmatus:
@janka_266 toto by som praveze ja napriklad necha… @macejmatus ja mám radšej zatvorený úložný priestor, každý ako si uzná za vhodné :-)Odpoveď na príspevok od janka_266:
@ivanasaidbagarova neviem ,č ito bola irónia, ale… @janka_266 bolo to uprimne a hlavne prakricke a aj " In" pekny den 🫶🏻Odpoveď na príspevok od ivanasaidbagarova:
@macejmatus kvety a prach to už nie je in . Teraz… @ivanasaidbagarova pani sa pytala na nazor "kuchyna" je to prkaticke/ jsšie( nebude musiet utierat prach a zaroven viac uluozneho a aj in) a samozrejme je este vela ineho za a proti a tak dalej : ..🫶🏻Odpoveď na príspevok od janka_266:
@macejmatus ja mám radšej zatvorený úložný priest… @janka_266 Aj ja / minimalistické 🫶🏻a jasne každému podľa chuti 🫶🏻