Vystavana kuchyna z kuchynskych skriniek z e shopu, prvykrat

Profilova fotka
Dobrý deň🙂 Zariaďujeme si holý byt, takže financie prepočítavame dvakrát. Na drahú vstavanú kuchyňu bohužiaľ nemáme a vystavené kuchyne v obchodoch nespĺňajú buď parametre, alebo sa nám proste nepáčia. Objavila som na stránke novynabytok.sk kuchynske skrinky Verlene a poďla rozmerov kuchyne som si vybrala skrinky. Aj sokel. Pracovnú dosku by som si kúpila ešte inde, sporák, batériu i dres a odpadove rury až teda, keď bude kuchyňa v demonte už u nás. Chcela by som sa opýtať, či je tu niekto, kto takto riešil kuchyňu, koľko stojí človek, ktorý by nám to prišiel celé zmontovať? A či teda dokážem si to naplánovať takto podľa rozmerov i sama?
Odpovedať
Naplánovať sa to dá. Ak je to vyrobené v rozmeroch a uhloch tak to zmontuje každy zručný chlap. Ale chýba tam množstvo informácií. Aké sú použité kovania, aký je materiál dvierok, ako je to ohranené ... Podľa ceny predpokladám že to bude všetko low cost čiže poľská drevotrieska aj na dvierkach ohranené iba páskou, základný typ kovaní.... Neočakával by som dlhú životnosť - môj typ 6 rokov
Odpovedať
@sissi_enns jasné že zvládneš. Mala som takto linku v byte, kde sme sa plánovali zdržať len dočasne, linku som chcela čo najlacnejšiu. Vyskladala som si ju z obchodu z nábytkom oproti bytu 🙂 mali v ponuke iba zopár liniek (lacných) ale vybrala som si 🙂 sadla presne, skladali manžel, môj brat a bratanec. Linke ani 6 rokoch bývania (aj s deťmi) nič nebolo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem ľudkovia milí za odpovede, povzbudili ste ma 🙂 Prajem Vám krásny deň 🙂
Odpovedať
Pokiaľ sú rozmery kuchyne v pohode, že to nie je žeby nejaké výklenky niekde alebo čo, čo by ti mohlo výber skomplikovať, tak jasné, že to pôjde. Čo sa týka skladania ako takého tak kamoška tak na chalupu zavolala si bratranca a ten jej to urobil, stačí keď je človek trochu zručný.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?