Vymena drezu

Ahojte, vymienali ste niekto drez v kuchyni Blanco (neviem co to je za material presne, taky biely) za nerezovy? Doska je nejaky standardny material, tj nie kamen, vraj je to lepene a teda mohlo by dojst pri vymene k poskodeniu dosky to bolo povedane povodnym predajcom, napriek tomu sa chcem spytat ci to niekto tu robil a teda ci je to mozne bez nejakych vacsich problemov. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@alex2345 kamarat to robil, ale nepodarilo sa mu to urobit pekne, najskor dal silikon prec a teda nebolo to bohvie ako, ten novy drez tam musi dobre sadnut, aby to vyzeralo akoby to tam bolo od zaciatku.
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetko zalezi na tom ako ocistis dobre ten slilikon. V prvom rade kupit novy drez aby bol taky isty rozmerovo popripade vacsi. Povodny dres odstranis tak ze zospodu su skrutky v uchytoch ... tie vyberies a skusis z uchytu vybrat tu kovovu cast. Nasledne lamacim nozom opatrne zarezavas medzi drez a dosku az kym nepovoli. A teraz to ako ocistit slilikon ... treba sa pohrat. A uz len osadit novy drez. Popripade ho klepnut kladivom pri odtoku a on praskne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?