Výber umývačky riadu a jej pripojenie

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte idem prerábať kuchyňu a potrebujem poradiť s umývačkou riadu. V prvom rade nikdy som tento stroj doma nepoužíval teda je to pre mňa niečo nové. Určite chcem vstavanú 60 plne integrovanú Princím umývačky chápem a teda je to pre mňa veľmi jednoduchý stroj a tak neviem koľko mám investovať do umývačky. Pr oproti práčke je umiváčka len jednoduchá wapka s ohrevom vody. Môj maximálny limit je 650€ Vyberám medzi Electrolux https://www.alza.sk/electrolux-700-fl... https://www.alza.sk/electrolux-ees484... Bosch https://www.alza.sk/bosch-smv4hvx00e-... https://www.alza.sk/bosch-smv4evx01e-... Beko https://www.alza.sk/beko-beyond-bdin3... Simens https://www.alza.sk/siemens-sn63ex27v... No podľa parametrov mi najlepšia vychádza beko najviac riadu a najlepšia energetická trieda. Ale podľa recenzii je to nič moc. Dalej ku priamemu použitiu máte ju pripojenú na teplú alebo studenú vodu. Lebo všade som čítal že teplota vody nesmie prekročiť viac ako 60 stupnov a doma nahrievam vodu na 55 stupňov plynom. Druhá otázka je u riadu ak umývačka dokončí cyklus sa otvorí a riad sa dosuší to je ok. Ale pr mám špinavý riad dávate ho priamo do umývačky a dvierka zatvárate alebo nechávate otvorené ? Lebo ak by som ich nechal otvorené tak mi príde že bordel čo bude na tanieroch a podobne uschne a poôjde horšie umiť. Vopred ďakujem za rady.
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od petersd:

@tabitka337 NEZABUDNI ! 😉
@petersd tak, už sme vyskúšali.. a môžem povedať že max.spokojnost zatiaľ. Tichá je tak že keby nesvietilo na zem, ani neviem že ide.. sklené poháre sú krásne lesklé a to som ani lestidlo nedala.. pekne všetko umyté.. odporúčam 👍
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

@petersd tak, už sme vyskúšali.. a môžem povedať …
@tabitka337 Teším sa spolu s Tebou 😉 Sklenené poháre, hej,.... ale čo prischnuté hrnce, taniere od nedeľnajšieho obeda? Porádi si s takými?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@tabitka337 Teším sa spolu s Tebou 😉 Sklenené po…
@petersd Je utorok a ty chceš už nedeľný obed? 😁
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

@petersd tak, už sme vyskúšali.. a môžem povedať …
@tabitka337 Aku znacku ste kupili konkretne? 😁 Aj u nas by to uz asi chcelo zaobstarat novu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od szibiliak:

@tabitka337 Aku znacku ste kupili konkretne? 😁 Aj…
@szibiliak na predchádzajúcej strane som písala celý názov 😉 Inak je super, že má na ovládanie tlačítka, v recenziach som totiž čítala o ďalšej veľmi podobnej ktorá mala ovládanie dotykové a že sa veľmi ľahko zapla sama len zatvorením dvierok.. tak na toto si dajte pozor. Tieto naše tlačítka sa mi zdajú super!
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@tabitka337 Teším sa spolu s Tebou 😉 Sklenené po…
@petersd veru aj od nedeľného obeda som mala zaschnuty hrniec včera a umytý celý pekne 👍
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

@szibiliak na predchádzajúcej strane som písala c…
@tabitka337 joj no toto aj mne trochu prekáža, keď sú dotykové tlačítka. mali sme predtým myčku v linke vloženú a to sa stačilo len trochu oprieť, ošuchnúť a hneď sa zapla.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?