Dobrý deň, prosím Vás vedeli by ste mi poradiť kde by mohol byť problém. Mám vstavanú ruru Bosch HBA 43T350 a včera som na nej prvýkrát piekla zemiaky ale bola som nepríjemne prekvapená lebo z rúry mi kvapkala voda do šuflíka pod ňou. Ako je to možné?skrinka je vyrobená ako má a vzadu je to otvorené aby vzduch mohol ísť hore ale mne to tieklo aj dolu a to nechápem ako je to možné je to nejaká závada alebo čo s tým?dakujem za radu
@madein1974 jej to tieklo asi z rury von do suflika. ale nechapem tiez.
@betka81 myslim ze mam tu istu ruru no nikdy mi nic netieklo. ako ti mohla tiect voda? odkial? sak v rure voda nieje.
no presne tak z rury von do suflika .....ale myslim si ze to bude asi tym ze som ich dala predvarene do studenej rury asi som ju mala predtym trosku nahriat a mozno by to nebol taky teplotny šok inak si to neviem vysvetlit hmmmm
dneska som piekla chlieb a dala som cesto do vyhriatej rury a bolo sucho ....
vodu myslim to co sa tam rosilo alebo ja neviem odkial sa tam nabrala lebo svagrina ma tu istu trubu a tiez take cosi sa jej este nestalo hmmm ja som proste kuchynsky antitalent mne sa asi prihodi aj to co sa normalne neprihodí :-)
@betka81 dobry den, mozem sa opytat ste spokojna s touto rurou?? popripade aku varnu dosku jmate, momentalne sa rozhodujem pre spotrebice bosh a z tejto ponuky si neviem vobec vybrat
@manilla
@fannyb dobrý večer, ano som spokojna som si zvykla na ňu a tieklo mi do nej preto lebo som tam dala teple zemiaky do studenej rury ked je rura vyhriata je to ok a krasne pecie a to peciem vela aj zakuskov a som spokojna a varnú dosku mám AEG HK634150XB lebo som chcela dve platne keramicke a dve indukčné lebo nie všetky hrnce mi indukcia berie a je to tiež super, prv robil aj bosch takúto kombinovanú dosku ale ked som hladala uz vraj to bol vybehovy typ a som tiež spokojná ak by vas zaujímali dalsie spotrebiče kludne sa pytajte chladničkus mrazničkou mam tiež BOSCH len neviem aky typ ale volne stojacu nie vstavanú.