Umyvadlo do kychune za 790e

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, Mate niekto toto unyvadlo? Je fakt take dokonale? Budem vďačná za názory.
Odpovedať
1
2
Umyvadlo do kuchyne sa nazyva DREZ
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sissik:

@marsdm aby si mohli napustit vodu do pohara, na …
@sissik Nechcem ti to re-dizajnovať a teraz je už aj tak neskoro.. Ak by tá batéria bola bližšie k rohu (napr. tomu pravému) a bola by otočná okolo vetikálnej osi, potom by ti stačila iba jedna - ak by niekto potreboval vodu do pohára, pootočil by batériu tak, aby smerovala mimo drez, dal by pod ňu pohár a pustil by vodu. U nás to funguje takto.. Máme kuch. ostrov, batéria sa dá otáčať okolo 360 stupňov. Ak okupuje niekto drez a zrovna potrebuješ vodu do kanvice, otočíš si batériu k sebe, podložíš kanvicu a pustíš vodu. Druhému pri dreze nezavaziaš vôbec. A potom batériu otočíš naspäť. S čistením by nebol problém, lebo ak dobre pozerám, tvoja sa dá predĺžiť ako sprch. hadica.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@sissik Nechcem ti to re-dizajnovať a teraz je už…
@gadefox vdaka. Ta bateria je posunuta trochu vpravo, aby sa dala naliat voda aj na sporaku. Vlavo mala prist druha bateria, bez sprchy. No casom sa mozno podari. Ona aj ten umyvac poharov na dreze na uvodnom obrazku je fajn. Segra este nema umyvacku a ten umyvac poharov pochvaluje. Skoda, ze taketo vychytavky nie su bezne predavane aj u nas
Odpovedať
Skôr je to na zaplakanie :( Písala si, že drez v dotaze vyrába Čína, neviem, nepoznám. Ak by tu ľudia vedeli, čo v Číne BEŽNE (!) používajú, odpadli by. Keď som hľadal infošky o fermentovaní, vypichol mi skoro sietnicu šporák s digitálnym dotykovým displayom. Kto to tu má? Tam je to bežný štandard ako zvonček pri dverách.. Jasný redflag, že tu (mám na mysli SVK) nie je niečo v kostolnom poriadku je, že sa to dá zohnať za 350 a predáva sa to za 800. Budem sa opakovať - presne toto som zažil, keď sme vybavovali kuchyňu spotrebičmi. Teraz je kameňový drez (či ako sa to volá) bežná vec ako kýchanie v zime - vtedy to bolo predražené, lebo "veď ide o top luxus, tak si priplať". Nie, nešlo o luxus, len tu na Slovensku sme so všetkým pozadu. Pár metrov za hranicami (Polsko) to už luxus nebol, ale bežná vec ako inde vo svete.

(odbočil som).. ale smerujem k pointe, že aj ten vodopád by som si zrejme pochvaloval - nielen tu srandu na čistenie pohárov. Ak by sme mali len nerezový drez a boli by peniažky na vyhodenie, kúpil by som okamžite - samozrejme z Aliexpress, nech nenažraní slovenskí priekupníci zbankrotujú. Včera som na to poškuloval celú kávu..

..ale aj to tvoje riešenie sa mi páči (len by som namiesto nerezu použil kameň - viem viem, peniažky bývajú brzda): v jednoduchosti je IMO sila. Tiež preferujem riešenia typu "pomer cena/benefit" (trochu si oponujem s predch. odstavcom).

Odpovedať

Skôr je to na zaplakanie :( Písala si, že drez v…
@gadefox inak to je pravda ze tiu radi vydavame za raketovu technologiu veci ktore sa naprm na zapade pouzivaju 40 rokov napriklad TČ.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@gadefox inak to je pravda ze tiu radi vydavame z…
@sousedekovci89 To isté bola podlahovka. Týpek mi to marketingovo popisoval ako uniknutú tajnú technológiu ukradnutú mimozemšťanom. A pritom sa jedná o trubky v betónovom poteri s nižším teplotným spádom. ..alebo inteligentný dom: rozdiel s klasickým CYKY je, že chalúpku obaluješ z rozvádzača ako darček na Vianoce, aj dátovým káblom (zbernica) a na konci naprogramuješ pomocou user friendly appky. (sused mi ukazoval) Preto si myslím, že stavať dnes je RAJ NA ZEMI (dostupnosť informácii na maxime, ale to som už odbočil úplne)
Odpovedať
@gadefox máme veľký nerezový dvojdres s jednou obyčajnou otáčavou batériou ,jeden dvojitý sifon, odpad 50 mm priemer , niekedy stál asi 80 korún o niečo menej ako 2 a vložený je na mieru do linky,vedľa odkladacie priestory slúžia i pre el. dosku a známi mi hovoril že ho stavba obrala o 10r života
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od akvi:

@morenitka uplne chapem, preco ho chces. To nepoc…
@akvi pošlem link na to umyvadlo? 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mellie111:

@morenitka tiež sa mi páčilo, ale objednala by so…
@mellie111 prosím ta, pošleš mi ten XXL franke drez? Toto je ďalšia možnosť, myslím značka.
Odpovedať

@akvi No dobre a čo teda poskytuje oproti iným? Š…
@gadefox wau, čo je toooo???? Posli mi link prosím 😍
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od prirodokochac:

@gadefox Vlani som jeden taký drez osádzal do lin…
@prirodokochac a nevies, či ešte funguje?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sissik:

takto sa mi pracuje lepsie ako v malom priestore.…
@sissik tie sitka máš odkiaľ? Máš ich bezne položené ci len keď potrebuješ cediť? A doska detto , odkiaľ je?
Odpovedať
Článok sa načítava...

Skôr je to na zaplakanie :( Písala si, že drez v…
@gadefox jedna vec su obchodne praktiky, druha je kupna sila na sk... Kolko takych drezov sa moze na slovensku predat? Na slovensku pri lokalnom obchodnikovi musi byt vzdy vyssia cena, lebo nizka marza na uzkoprofilovom tovare by ho neuzivila. Druha moznost je zabit slovensky obchod a nechat tu dvoch nadnarodnych predajcov, ktory casom vyprofiluju tovar podla majority a budes si vyberat z dvoch drezov, lebo koli takymto srandam sa im neoplati drzat support a logistiku...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@gadefox jedna vec su obchodne praktiky, druha je…
@minoo V princípe súhlasím.. A tak trochu to vnímam ako výhovorku. Ako je možné, že pár metrov vedľa (Česko) funguje všetko inak. Aj oni sú preslávení kutilovia ("zlaté české ručičky" že) a sú držgroši ako my.. A napriek tomu je tam kopec malých výrobcov všetkého možného aj nemožného. V minulosti som robil paragliding: V 90-tkach to sem prišlo. Hneď na to sa objavili garážové firmičky na SVK a v ČR, ktoré vyrábali krídla. Tie na Slovensku skrachovali a z rodinných firiem v Čechách sa stali svetové špičky v obore.. alebo 3D tlačiarne: Prúša ich začal robiť pre seba, potom pre kamošov a teraz má podiel na svetovom trhu.. alebo alarmy: kde je slovenský Jablotron? ..alebo akurát včera som si čítal článok o fermentovaní. Pani napísala toto: "Jestliže se rozhodnete prozkoumat nabídku našich >>sousedů<< v Polsku, Německu, Rakousku nebo Maďarsku"

Všimni si, že v zozname chýba Slovensko!!! Kde je Slovensko? Pretože naozaj, tu sa tomu okrem vlastnej kuchyni nevenuje nikto. Češi nemajú signifikantne väčšiu kúpnu silu.

Zle sa to počúva, je to o nás Slovákoch. To my sme jadrom problému (a teda riešením - dobrá správa). Je to napr. o nenažranosti..

Odpovedať

@minoo V princípe súhlasím.. A tak trochu to vním…
@gadefox hovorim len o moznostiach cisteho obchodu - kupa, predaj... Ty uz do toho motas vyrobu... Porovnaj tovar z ciny skladom na sk a skladom v cr, ci bude rozdiel (extremy odfiltruj, lebo tie samozrejme najdes)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@gadefox hovorim len o moznostiach cisteho obchod…
@minoo ono to s tým súvisí, myslím, napr. staré veci predávajú Češi za smiešne sumy v porovnaní so Slovákmi.. ale nechcem nikoho uraziť, len premýšľam nahlas..
Odpovedať

@minoo ono to s tým súvisí, myslím, napr. staré v…
@gadefox ale no nebol si nikdy v žiadnom obchode u nás kde predávajú všetko možné z druhej ruky? musí to predať , ináč bude niekomu platiť aby to zlikvidoval , známa sa mi chválila že má takmer novú vetrovku za 2 Eur, akurát u nás je nie IN aby sa predala aspoň za 100-ku, zvlášť ženská moda tá sa časom mení, moja prababka mala foto minisukňu, a starká dobre že nie po zem, moja suseda mala starý album krásna nahá baba , vraj ona
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od morenitka:

@mellie111 prosím ta, pošleš mi ten XXL franke dr…
@morenitka Set G280 (drez BFG 611 šedý kameň + batéria FC 6018 šedý kameň
Odpovedať

@gadefox wau, čo je toooo???? Posli mi link prosí…
@morenitka Júúj, nespomínam si.. a faktúry sme pochopiteľne po 2 rokoch vyhodili. Hľadal som len podľa obrázkov, ale keď kliknem, tak mi vypíše "chybná stránka". Možno sa už nevyrába. Našiel som podobný k nášmu od Franke, len je čierny (my máme antracitový šedočierny), ale za 600 EUR. A pochybujem, že sme toľko dali. Mám pocit, že to bola TEKA. Je mi ľúto, že som nepomohol..
Odpovedať
Profilova fotka

@prirodokochac a nevies, či ešte funguje?
@morenitka s istotou neviem, ale si myslím, že áno. Ale tá linka je používaná šetrbe a iba v dvojtýždňobom intervale. (práca v zahraničí)
Odpovedať
Profilova fotka

@sissik tie sitka máš odkiaľ? Máš ich bezne polož…
@morenitka doska je z obi a sitka z ikei. Aj tie krajacie dosky - drevena aj plastova, ktore su na foto, su z ikei. Jeden odkvapkavac mam stale na dreze, lebo vzdy je nieco, co oplachnem a treba to nechat odkvapkat. Ostatne sitka mam ulozene v skrinke nad umyvadlom a vytahujem podla potreby
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@gadefox ale no nebol si nikdy v žiadnom obchode …
@duzu v tomto komentari som sa akoze totalne stratil. o co tam islo? o to, co je a nie je v mode a co sa komu za kolko podari predat?
Odpovedať

Ahojte, Mate niekto toto unyvadlo? Je fakt take d…
@morenitka dnes mas akciu na umyvadlo z Polskeho skladu. Vyberies a za par dni je doma. https://vi.aliexpress.com/item/100500... alebo z FR skladu taketo: https://vi.aliexpress.com/item/100500...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@morenitka dnes mas akciu na umyvadlo z Polskeho …
@rapidek Používaš nejakú appku na sledovanie cien alebo to bola náhoda, že ti na to natrafil, bo tá cena je super.
Odpovedať

@rapidek Používaš nejakú appku na sledovanie cien…
@gadefox nepouzivam ziadnu appku. planoval som ho pred casom kupit, oznacil som ho, ale veduca to zatrhla, tak som musel kupit drez z pomletych kamienkov...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@morenitka toto umyvadlo byva v akcii na aliexpre…
@rapidek videla som to aj na aliexprese, ale asi by som sa takuto veci odtial bala objednavat, to v pripade reklamacie asi nebude uplne najstastnejsie riesenie, ci? 😗
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od normicka:

@rapidek videla som to aj na aliexprese, ale asi …
@normicka ja som zatial nemal vazne problemy s objednavanim z ciny... myslis, ze ked to kupis na slovensku, tak to bude bezproblemove?
Odpovedať

Ahojte, Mate niekto toto unyvadlo? Je fakt take d…
@morenitka Za mňa určite nie ,vyrábam a montujem kuchynské linky ,ale tento drez je čitá Čina ,,
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?