Umyvadlo do kychune za 790e

Ahojte, Mate niekto toto unyvadlo? Je fakt take dokonale? Budem vďačná za názory.
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od morenitka:

Ahojte, Mate niekto toto unyvadlo? Je fakt take d…
@morenitka a co je na nom dokonale?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od slovakman22:

@morenitka a co je na nom dokonale?
@slovakman22 presne to isté som sa (v duchu) pýtal aj ja..
Odpovedať
To by muselo umyvat riady za mna :D
Odpovedať
Profilova fotka
podobne ma sestra, vyrobene v cine. Ale zatial je dobre. Ukecala som ju ja, lebo ma malu linku a tym padom malo pracovnej plochy. V tom umyvadle nakraja, oplachne, nemusis uz riesit rozkladanie veci po doske. Cistenie je lahsie. Ja som si dala umyvadlo siroke 75cm z ikei. Kupila som si odkvapkave aj krajacie dosky, ktore k nemu ako-tak pasuju. Neviem si vynachvalit, hlavne ak potrebujem zavarat a spracovavat vacsie mnozstva. Ten komfort pri praci sa neda porovnat s umyvanim v malom dreze. Ak by som mala 1000eur navyse - co pri kompletnej rekonstrucii domu nenastalo - tak by som si rovno kupila pracovnu stanicu, ale od ineho vyrobcu. Pozor, nepozeraj len na cenu, lebo granitove a podobne drezy v kuchynskych obchodoch alebo studiach sa tiez pohybuju okolo 600 eur
Odpovedať
No preto sa pýtam na reálne recenzie 😊 Jasne ze cena je vysoká, preto sa pýtam, že či je opodstatnena. Veľa varíme, umývame, čistíme, zavárame, pečieme...vkuse vkuse dačo non stop plna linka riadov a hrncov (áno, mame umývačku) Teraz riešime novostavbu, tak preto zisťujem.... A tam ma
Odpovedať
Ja by som sa zameral na diely, ktoré môže byť potrebné časom vymeniť. Koľko stoja a či budú dostupné aj neskôr. Teda najmä tie batérie a prípadne aj odpad. A ak by náhodou bolo treba vymeniť celý drez, tak čo s takým veľkým otvorom v pracovnej doske.
Odpovedať

@morenitka toto umyvadlo byva v akcii na aliexprese za 200eur
Odpovedať

No preto sa pýtam na reálne recenzie 😊 Jasne ze c…
@morenitka uplne chapem, preco ho chces. To nepochopi nik,kto denne nevari, nezavara a pod.. Takze naozaj beznej panelakovej rodine, ktora vypadne z bytu na 10 hodin do dna a nema zahradu a pod., to nic nehovori. Ja by som ho veru brala tiez. Len urcite by som zan nedala 700 ecok, ked sa da zohnat aj za 300. 😀 Ja mam doma ten najvacsi ikeacky drez, aky vtedy mali a kludne by som ich aj dva vedla seba supla. Mam na nom odkvapkavaciu plochu, ktora je malinka, ale naozaj ulahcuje pracu, viem na nej umyt zeleninu, aj odlozit cokolvek, cize to, co ten tvoj drez ponuka tiez a ja by som to veru vyuzila..
Odpovedať
drahé, komplikované, náročné, určite aj kazové, to si radšej kúpim ešte jednu umývačku a k nej drez za padíka
Odpovedať
bože už zasa je tu ta čínska sračka
Odpovedať

@morenitka tiež sa mi páčilo, ale objednala by som ho z aliexpresu Ale manžel sa bál práve všetkých tych hadičiek a trisiek, či by to časom nepustilo a nevytopili by sme si novostavbu Mam nakoniec xxl granitovy drez od Franke, a som vďačná za veľký a hlboký drez Na umyvanie zeleniny a ovocia sa dá hockde kúpiť zavesné sitko, ktoré keď nepotrebujem schovám... A detské fľašky z mlieka aj tak umyvam kefou poriadne zvnútra
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od akvi:

@morenitka uplne chapem, preco ho chces. To nepoc…
@akvi No dobre a čo teda poskytuje oproti iným? Škúlim na monitor a vidím, že aj niečo zohrieva? To má indukciu, či čo? (chcelo by to viac info @morenitka) My máme toto, dokonca aj podobná batéria a tie priehradky sú super. 2. sa dá zakryť tou sklenenou poličkou (je posuvná) - výhodné, ak je trochu riadu.. ale neodvážil som sa na tom krájať. Na to je kuchynský ostrov, nie? alebo pracovná doska..

Apropos, drtič odpadu je na nezaplatenie!!!

Odpovedať
Článok sa načítava...
No neviem u mna by to nemalo význam, lebo nemame kanalizaciu ale žumpu a naplnanie zumpy odreskami zi zeleniny mi pride nevhodne vzhladom na fakt ze vyvoz zumpy vyjde 110 €.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@akvi No dobre a čo teda poskytuje oproti iným? Š…
@gadefox co ti mam zacat opisovat denne cinnosti pri vareni pre celu rodinu? Alebo o zavarani 60 poharov uhoriek ? A mnozstva riadu, ktory potrebujes niekam pohodit, kym sa dostane do umyvacky.. Mne sa tam pacia tie pridavne nadoby.. Kym v dreze mam pohodene riady, tak v nadobe mam napriklad zemiaky v supke namocene a mozem ich tam pucovat, na tu dierkovanu si dam zeleninu, ktoru oplachujem. A ano, aj bez toho sa to da, isteze, ale s tymto mi to pride velmi prakticke a efektivne. Uz len ten riad ked mam v dreze pohodeny, tak ked chcem cokolvek ine robit, som nutena ho bud umyt alebo dat do umyvacky..z duse to neznasam, robit si vkuse priestor na pracu.. ale vravim, kto nezazil, nepochopi..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od akvi:

@gadefox co ti mam zacat opisovat denne cinnosti …
@akvi Nie, nepýtam sa na postup pri zaváraní, ani či krájaš cibuľu na kocky, pochopiteľne. Pýtam sa, v čom je tento drez iný od bežných. Pretože z toho obrázka to pochopí len veštec alebo ten, kto ho má. Btw. aj ten môj (viď foto) má dva priestory na umývanie spojené do 1 kanal. odpadu: hlavný drez a vedľa polovičný drez, v ktorom môžem robiť presne to isté, čo píšeš ty: napr. prepláchnem špagety v sitku. Áno, k drezu som nedostal pekné nádoby, to je pravda.. ale tiež nemusím najprv umyť špinavý riad, aby som mohol umyť zeleninu. No a potom nemám tú fancy sprchu, len musím otočiť batériu mierne doľava/doprava. A nemyslím to v zlom, že ten môj je lepší, len ma to zaujímalo. Mňa tam pletie, že sú tam 2 batérie a jedna "sprcha" a neviem, na čo sú tie otočné kolieska. Sú ľudia, ktorí nezažili a pochopia, pokiaľ ten druhý dostatočne vysvetlí. A ak nevysvetlí, nepomôže ani svätená voda.
Odpovedať
Profilova fotka

@akvi Nie, nepýtam sa na postup pri zaváraní, ani…
@gadefox Vlani som jeden taký drez osádzal do linky. Funkcii to má dosť ako som pozeral, ale mňa to nejako neoslovilo natoľko aby som si také do svojej kuchyne kúpil. Treba myslieť aj na to, čo keď na tom niečo časom pokazí, aby nebol problém s náhradnými dielmi
Odpovedať

@morenitka mne to príde ako klasický veľký drez a v tom sú podľa potreby vložené tie diely ako miska alebo sito na oplechovanie. Mam pocit že toto ponúkajú aj tu bežne ako doplnky. Akurát toto má navyše tú sprchu. My máme obyčajný drez a dokúpená doska na krajanie ktorá je tam položená a sitko na oplachovanie a to tam dávame iba keď treba. Takže toto nevyzerá byť niečo špeciálne až na ten vodopád vody. Niekto to tu raz už riešil a tuším aj kúpil nakoniec, ale lacnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
za 790e prejdem pol sveta😃😃
Odpovedať
Hľadám práve názov a typ podľa obrázka a jeden mi vyskočil na bazoši, kto by chcel za 330 ojro. :) To už je lepšia cena. Podľa fotiek vyzerá super!!!! Neviem, koľko stál náš, ale tieto keramické (či ako sa to volá) boli nekresťansky drahé - holt typické Slovensko, utekal som do Polska.. O pár rokov som nakukol na heureka, ceny sa vyrovnali..
Odpovedať
Profilova fotka

@akvi No dobre a čo teda poskytuje oproti iným? Š…
@gadefox v takomto dreze sa zle umyvaj aj plech an pecenie aj velky hrniec ;-) radsej jednu velku "vanu"
Odpovedať
Profilova fotka
ano, na aliexprese je lacnejsi, aj segra ho kupila nakoniec za 300 niekde inde. Ta suma 790 je prehnana na to, ze to je vyrobene v cine. Navod stal za vsetky drobne. Myslienka takeho drezu mi je blizsia ako 2 mensia vanicky Ja hladam vela inspiracii o byvani tu, snazim sa samozrejme nasim prachom prisposobit https://www.houzz.co.uk/ tam som objavila kitchen workstations a raz si taku kupim. Na zaciatok ikea ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
takto sa mi pracuje lepsie ako v malom priestore. Chcela som povodne 2 baterie, ale nakoniec som to neukecala pri finalnej montazi. Ale priprava vody je na 2 baterie
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sissik:

@gadefox v takomto dreze sa zle umyvaj aj plech a…
@sissik S plechami je boj aj u nás. :) Hlavne pri otáčaní sa to vylieva na pracovnú dosku (a všade, kde nemá). Človek si musí dávať sakra pozor..
Odpovedať
Profilova fotka

@sissik S plechami je boj aj u nás. :) Hlavne pri…
@gadefox aj mne sa to stavalo v malom umyvadle. Toto velke si neviem vynachvalit. Vzdy, ked robim nieco zlozitejsie alebo vo velkom mnozstve si hovorim, ze parada taketo velke. Nakoniec umyjem tu "vanu" a mam vybavene. Nemusim utierat vodu aj z dvierok linky a dlazky
Odpovedať

@gadefox aj mne sa to stavalo v malom umyvadle. T…
@sissik Presne tak, na dlážke a dvierkach linky - tam, kde nemá. Máme dvierka z vysokého lesku a čistiť to, aby sa to nepoškriabalo.. Inak tá drezová vanička na obr. je super - aj tie drevené/plastové/kovové vychytávky sa mi páčia. Veľmi efektívne riešenie..
Odpovedať

takto sa mi pracuje lepsie ako v malom priestore.…
@sissik dve batérie aby sa dalo oplachovať s tou čo lepšie vyhovuje akurát? Či nejaká iná vychytávka?
Odpovedať

@gadefox aj mne sa to stavalo v malom umyvadle. T…
@sissik presne, tá istá skúsenosť, radšej jednu veľkú "vaňu", je to k nezaplateniu. A ja ešte preferujem, ak je batéria vsadena priamo v dreze, nemám rada, keď je v doske, pokiaľ teda nie je doska z kameňa a pod odolného materiálu. Ja milujem drevené dosky a preto mi vyhovuje práve to osadenie v dreze. Momentálne máme ten starší model keramickeho drezu z Ikey, ten je úplne perfektný. Ten terajší model úplne pokazili 🙄. Ale chýba mi viac doplnkov na ten drez, mám len jednu malú dierkovanu "poličku" a nič iné neviem kúpiť, pretože je všetko malé.
Odpovedať

takto sa mi pracuje lepsie ako v malom priestore.…
@sissik to znamena ze casto okupujes drez a jeho okolie 😀. Mne by to nevyhovovalo ze si ani ruky nemozem ist umyt. Ja som naopak chcela velku linku a vela pracovnej plochy aby som sa mohla poriadne rozlozit. Inak moje moto: co sa nezmesti do umyvacky to nepotrebujem drzat v kuchyni 🤪
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od wivik:

@sissik to znamena ze casto okupujes drez a jeho …
@wivik veru casto okupujem. Dokonca ked robim so surovym masom, tak vedia ze je lepsie do kuchyne nechodit
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@sissik dve batérie aby sa dalo oplachovať s tou …
@marsdm aby si mohli napustit vodu do pohara, na caj, oplachnut ovicie zo zahrady kym ja nieco umyvam, krajam,...uplne naj by boli 2 dresy, ten druhy kludne aj maly. Ako pisem vyssie, rada okupujem drez 🤣
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?