Mátie niekto umývačku indesit? Ja mám a používam ju na to aby mi malo čo držať pracovnú dosku :-D , :-D . Tak strašne umýva, raz nedá tabletu, potom nenahreje vodu..., riady vyberám špinavé!!že som sa rozhodla ju radšej nepoužívať. Proste na ňu kašlem. A to sme kúpili prvú, priviezli domov, zapojili a nešla. Tak nám ju vymenili a táto "ide" takto. Ale samozrejme že od nej nemáme bloček, lebo kupoval manžel ]-( . Ak máte túto značku, napíšte ako ste spokojné.
preco sa stazujes ved ju vyuzivas denne aj ked na ine funkcie ako pracovnu dosku :-D :-D ale nie to bol len zart skus stranku MODRA STRECHA je tam uz tema o umyvackach...
Ahoj alami, som velmi prekvapena,lebo my mame umyvacku riadu aj chladnicku INDESIT uz 3 roky a sme s nimi maximalne spokojni:) Neviem,co by som Ti poradila, lebo nie som velmi technicky typ:) Ale zda sa mi dost cudne, ze obe mycky by boli chybne...nexcem byt drza,ale mate ju napojenu spravne? Z vlastnej skusenosti sa pytam:)
katkapetrik- máme ju napojenú správne.Mali sme už dlhšie sporák Indesit a boli sme spokojní, preto sme kupovali aj umývačku. Sama som prekvapená. Tá prvá sa nedala ani spustiť. A táto, zozačiatku išla celkom dobre, ale potom jej začali blbnúť programi, išla a nevedela skončiť. Tablety už len dávam na dno, lebo inak umýva 2 hod a výsledok nulový... ;-(
alami kedze pises, ze blbnu programy, moze byt chybny programator alebo nejake cidlo, neskusali ste sa pytat kolko by stala oprava? Mozno by to bolo lacnejsie ako kupovat novu. :-|
my mame umývačku Indesit už 4 rok a najprv som tiež nebola veľmi spokojná, ale nie čo sa týka umývania, umývala stále čisto, ale používala som tablety na umývanie Somat, aj leštidlo a soľ, a sklo hlavne poháre a taniere boli čim viac tým horšie akoby dúhované. Teraz vďaka Modrej streche a ako už si dostala odkaz na link, kde sa už preberala téma umývačky riadu som sa dočítala, že najlepšie sú prípravky z Lidlu volajú sa W5. Odkedy používam tieto prípravky, som veľmi spokojná. Predtým som naozaj vyskúšala aj drahé aj lacné prípravky ale nebola som tak spokojná ako s týmito a sú pritom aj asi najlacnejšie. A odporúčam vyskúšať aj rôzne programy, ja najviac používam 3 a 5.
poradte my prosim vas zapnem umyvacku na 55 min ,dojde na 36 a stale je len 36 min ukazuje vobec neumyva ,kolko by stal program ?mam ju 4 roky a neviem ci ju dat opravit ci radsej kupit novu