@mimidlo My sme dispozíciu prispôsobovali svetovým stranám.
Kuchyňu máme na východ - a tak sme na sever dali 1 poctivú špajzu. V zime tam máme okolo 13°C, v lete okolo 18.
Máme tam o.i. kompóty, konzervy, nápoje... múku, cukor.... Ide viacmenej o zásoby.
To, čo potrebujeme okamžite - v malom množstve - máme buď v chladničke, alebo v potravinovej skrini, ktorá má aj 2 vetráky na fasádu.
Jedno aj druhé je skvelá vec...
My mame sice potravinovu skrinu 40 cm na sirku a 200 na vysku, ale ju nepouzivame na potraviny :) lebo mame spajzu kde tak ako leonardom vyssie pise, mame tam vsetko. Podla mna to zalezi aj na tom, kolko potravin mate v zasobach a ako velka bude spajza. Neviem ci radsej sa Vam nezíde o ten kus kuchyne napr. viac pracovnej dosky..
@domaro kuchyna bude dostatocne velka, takze pracovneho priestoru dost. Spajza bude 270x120, tiez si myslim, ze dost. Takze si myslis, ze ak je dost miesta, tak dat aj potravinovu skrinu?
@mimidlo fuu , neviem povedat. Špajza dost velka podla mna. A ak v nej das police az pod strop, tak tam sa toho zmestíí :) Teraz uz len vazne je na tebe co sa ti paci, kedze to nie je otazkou priestoru a velkosti kuchyne.
tiez mam spajzu s vchodm z kuchyne - super vec, velku potravinovu skrinu nemam a nechyba vobec, mam iba v hornom rade skrinku kde je cukor, kava,caje,koreniny a v dolnom rade hned vedla varnej dosky mala skrinka asi 50 cm a je tam vysuvny dvojposchodovy kosik.Tu su zakladne veci pouzivane pri vareni- olej,ocot,ochucovadla, muka na zasmazku, sol. Bohate mi to staci.