Poprosím o radu, rozhodujem sa medzi fóliovanou a striekanou kuchynskou linkou, máme vybranú ultra bielu farbu, no výrobca ma odhovára od bielej fóliovanej vraj napr. pri rúre vplyvom tepla linka ožltne aj keď mi bude slnko vrhať tieň do kuchyne tak linka môže postupom času t.j. 3 - 5 rokov ožltnúť alebo olupovať. Máte s tým niekto skúsenosti? ďakujem za všetky rady ! ;-)
Ahoj, akurát včera som sa na to pýtala stolára a ten tiež povedal, že vplyvom tepla sa pri rúre môže začať olupovať fólia ale dávajú sa tam nejaké lišty hliníkové aby tomu zabránilo a takisto fólie ževraj nie sú stálofarebné. Striekané sú kvalitnejšie a drahšie omnoho :-) pretože tie sa dajú opraviť narozdiel od fóliových
...mám z toho riadnu dilemu a neviem sa rozhodnúť, na fóliovanú kuchyňu mám o polovicu lacnejšiu cenu ako na striekanú , ale zase tie nevýhody, ktoré som spomínala :-| chcela by som nájsť rozumný pomer kvality a ceny...
Ahoj, ak chceš nájsť nejakú zlatú strednú cestu, tak skús Senosan hranený technológiou Laser Edge. Je to vo vysokom lesku, odolnejšie ako fólia a cenovo prijateľné. Ak mi pošleš podklady, urobím Ti nezáväznú ponuku. :)
Mam bielu foliovanu kuchynu a nic sa neolupuje ani nezlkne. 5rokov. Na byte som mala tiez foliovanu od toho isteho vyrobcu dvierka a po krajoch sa na dvierkach pri rure scvrkli. Myslim ze je to skor o kvalite rury. Ja som s terajsou velmi spokojna. Na striekanu nebolo.