Odpoveď na príspevok od mariynka:
Ahojte, poradite, ci je to takto ok? Chladnicka n… @mariynka urcite viac miesta aj z druhej strany varnej dosky. Drezu je zbytocne tolko miesta. Ten by som dala blizsie k vysokej skrinke. Zariad si celu linku spotrebicmi co su stale vonku - kavovar, varna konvica.... Ja by som ozelela potravinovu skrinku a dole dala 2 sufliky, na ne ruru a mikrovlnku a potom opat asi vysuvne sufliky. Varnu dosku potom mozes dat suflikovu skrinku kde ulozis vsetky hrnce. Ja by som dala zprava sufliky, umyvacka, drezOdpoveď na príspevok od wivik:
@mariynka urcite viac miesta aj z druhej strany v… @wivik Ak bude vpravo chladnička nedával by som hneď vedľa varnú dosku. Budeš vkladať alebo vyberať veci do/z chladničky a kam ich položíš? Ešte je také odporúčanie, dodržať postupnosť chladnička - drez - varná zóna.Odpoveď na príspevok od marrad:
mali by byt zachovane zony blizsko seba chladenie… @marrad a takto? 😊Odpoveď na príspevok od chapar:
@wivik Ak bude vpravo chladnička nedával by som h… @chapar ok, vymenim to.takto?Odpoveď na príspevok od mariynka:
@marrad a takto? 😊 @mariynka takto to vyzera dobre, predpokladam, že napravo od dreyu je vstavana chladnicka. varnu dosku by som dala dalej od skrine s rurou, aby som mala miesto na položenie plechu, ktorý vytiahnem z rury, ale da sa to prezit aj tak ako to je...Odpoveď na príspevok od mariynka:
@chapar ok, vymenim to.takto? @mariynka to uz mate hotovu kuchynu? kde je tam mycka?Odpoveď na príspevok od lenkito10:
Ahoj. Ten co to kreslil nevedel ze chces ruru vo … @lenkito10 je to prvotny nakres. Chcel, aby som mala velku potravin.skrinkuOdpoveď na príspevok od mariynka:
@lenkito10 je to prvotny nakres. Chcel, aby som m… @mariynka kto viac varí pre viacerých je výhodnejšia varná zona v strede kuchyne a linka do U-čka, ked sa nevarí dá sa to zatiahnúť a môže byť ako kuchyňo-obývačkaOdpoveď na príspevok od mariynka:
@lenkito10 je to prvotny nakres. Chcel, aby som m… @mariynka potravinová skriňa je fajn, ale veľmi uberá z pracovnej plochy...ked si tam dáš, tak ako písali vyššie, kanvicu, kávovar, hriankovač, touster a dalšie, ktoré sa používajú každý deň, nezostane ti žiadny voľný priestor na pracovnej doske