Horúca

Rozmiestnenie spotrebicov

Ahojte, poradite, ci je to takto ok? Chladnicka napravo, potravin.skrinka nalavo. A kde umyvacka? Tuzila som po rure vo vyske.. Abo drez napravo? Aj po umyvacke po pravej ruke od drezu som tuzila🙉 mam sa rozhodnut.poradite? Dakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mariynka:

Ahojte, poradite, ci je to takto ok? Chladnicka n…
@mariynka urcite viac miesta aj z druhej strany varnej dosky. Drezu je zbytocne tolko miesta. Ten by som dala blizsie k vysokej skrinke. Zariad si celu linku spotrebicmi co su stale vonku - kavovar, varna konvica.... Ja by som ozelela potravinovu skrinku a dole dala 2 sufliky, na ne ruru a mikrovlnku a potom opat asi vysuvne sufliky. Varnu dosku potom mozes dat suflikovu skrinku kde ulozis vsetky hrnce. Ja by som dala zprava sufliky, umyvacka, drez
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wivik:

@mariynka urcite viac miesta aj z druhej strany v…
@wivik Ak bude vpravo chladnička nedával by som hneď vedľa varnú dosku. Budeš vkladať alebo vyberať veci do/z chladničky a kam ich položíš? Ešte je také odporúčanie, dodržať postupnosť chladnička - drez - varná zóna.
Odpovedať
mali by byt zachovane zony blizsko seba chladenie, cistenie umyvanie, spracovanie a varenie. takye nalavo by som dala chladnicku vedla toho drey a potom varnu dosku na tam kde je len trochu dalej od skrine. nalavo chladnicky by som este dala potravinovu skrinu. Tak ako to je navrhnute je uplne zle. yony su premiesane a bude sa zle v tej kuchyni varit a nachodis sa. Toto sme sme ucili na vysokej skole odbor architektura....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marrad:

mali by byt zachovane zony blizsko seba chladenie…
@marrad a takto? 😊
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chapar:

@wivik Ak bude vpravo chladnička nedával by som h…
@chapar ok, vymenim to.takto?
Odpovedať

@marrad a takto? 😊
@mariynka takto to vyzera dobre, predpokladam, že napravo od dreyu je vstavana chladnicka. varnu dosku by som dala dalej od skrine s rurou, aby som mala miesto na položenie plechu, ktorý vytiahnem z rury, ale da sa to prezit aj tak ako to je...
Odpovedať

@chapar ok, vymenim to.takto?
@mariynka to uz mate hotovu kuchynu? kde je tam mycka?
Odpovedať
my mame takto - zprava : chladnicka, mikrovlnka, volna doska aj s rohom, drez, rura, mycka, volna doska. treba si to vediet predstavit aj s kanvicou, popripade nejakym kuchynskym robotom alebo kavovarom. neviem co vsetko mate v plane mat vybrate na doske.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ten co to kreslil nevedel ze chces ruru vo vyske a mycku vpravo?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

Ahoj. Ten co to kreslil nevedel ze chces ruru vo …
@lenkito10 je to prvotny nakres. Chcel, aby som mala velku potravin.skrinku
Odpovedať

@lenkito10 je to prvotny nakres. Chcel, aby som m…
@mariynka kto viac varí pre viacerých je výhodnejšia varná zona v strede kuchyne a linka do U-čka, ked sa nevarí dá sa to zatiahnúť a môže byť ako kuchyňo-obývačka
Odpovedať

@lenkito10 je to prvotny nakres. Chcel, aby som m…
@mariynka potravinová skriňa je fajn, ale veľmi uberá z pracovnej plochy...ked si tam dáš, tak ako písali vyššie, kanvicu, kávovar, hriankovač, touster a dalšie, ktoré sa používajú každý deň, nezostane ti žiadny voľný priestor na pracovnej doske
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ci bude rura pod alebo vo vyske, zaberie rovnaky priestor. Ked chces mat ruru vo vyske, tak mu povedz. On tam varievat nebude a ty nebudes kazdy den mysliet na to ze si chcela ruru vo vyske a nemas. Potraviny budu uskladnene v inych suflikoch. Napr vlavo od drezu az do rohu, ak tam planujes nejaky vysun. (Podla mojho nakresu). Moja rura fuka teply vzduch nahor, bolo velmi neprijemne pri nej stat, ked bola pod doskou v minulom byvani. Neviem kadial vyfukavaju vzduch ine rury. Mikrovlnka bude tiez? Osobne varnu kanvicu nepouzivam uz roky, indukcna doska mi zovrie vodu v hrnci s hrubym dnom ovela rychlejsie a tichsie. Caj si varim kazdy den. Tie sofistikovane co drzia teplu vodu by som tiez nevyuzila. Vanicku drezu doporucim 50x40, nech sa v nom da pohodlne umyt velky hrniec/panvica/plech. Mycku si daj hned pod pracovnu dosku, nech je na nejakom sokli, nie aby bola medzera ~10cm medzi nou a prac. doskou a jej dvere nech sa neposuvaju po dverach linky, to ti len predlzi dvere mycky ked bude otvorena. Ale toto otvaranie si pozri, niekomu sa paci ze sa tie dvere posuvaju. Zakreslila som tam varnu dosku medzi dvoma skrinkami, co by dobry stolar mohol vediet zrealizovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?