Rodinný dom Stilo Absolut od BH - kuchyňa

Zobraz úvodný príspevok
Pekný sen želám , kedže sa chystáme zariaďovať si nas nový domček Stilo Absolut od Domu snov , rada by som sa inšpirovala ako mate riešené kuchyne nakoľko si to vobec neviem predstavit a rada si necham poradiť , inšpirovať sa ( my mame nechanú aj špajz) a zrušenú tech.miestnost. Ďalej ma zaujíma či by bol veľký problem ak by bola vstavaná chladnička tesne vedľa rúry , velmi pekne dakujem a prosím vás pridajte mi tu nejaké foto 😇 pekný den
Odpovedať
1
2
@chapar aký je to typ chladničky? Ešte som takú nevidela. Čo znamená "polep"? Čo ste tam dali?
Odpovedať
@rino Typ chladničky som napísal o pár príspevkov späť. Presný model sa mi hľadať nechce, bolo tam tuším číslo 38 🙂 . Oni majú na dvierkach vymeniteľné panely ktoré sú vo viacerých farbách, ale biela nebola dostatočne biela tak som ju prelepil kvalitnou reklamnou fóliou. Mne proste ten kontrast oku nelahodil...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od monika_hudecova:

Mame chladničku vedľa rúry
@monika_hudecova Dobrý deň, prosím máte predlženu veriu Absolutu ? 🙂
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od miska8521:

@monika_hudecova Dobrý deň, prosím máte predlžen…
@miska8521 dobrý večer áno predĺženú o 2 m
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od viktoria97:

Pekný sen želám , kedže sa chystáme zariaďovať si…
Ahojte, my sme zrušili pôvodnú špajzu a nechali sme si technickú miestnosť, z ktorej sme si spravili špajzku, pridávam aj fotky, dúfam, že to niekomu pomôže, mne tiež veľmi pomohli fotky z tohto fóra :-) ...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od netuska9:

Ahojte, my sme zrušili pôvodnú špajzu a nechali s…
@netuska9 pekne,utulne😊
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?