Odpoveď na príspevok od jaro24:
Máte niekto skúsenosti s prenosnou indukčnou dosk… @jaro24 a ako čo potrebuješ vedieť? Či sa dá prenosná prenášať, alebo či ohrieva?Odpoveď na príspevok od jaro24:
Máte niekto skúsenosti s prenosnou indukčnou dosk… @jaro24 tento som kúpil do kuchyňky v práci pred 6 timi rokmi (16 ľudí), už sa na ňom aj vytápali škvarky :-) ani ja tam už nie som, ale varič stále spoľahlivo funguje, dá sa povedať, že na to zaobchádzanie je asi nesmrteľný https://www.orava.eu/sk/elektricky-in...Odpoveď na príspevok od jaro24:
Máte niekto skúsenosti s prenosnou indukčnou dosk… @jaro24 No veru mohol by si to aj blizsie specifikovat ze co vlastne ocakavas za odpovede, ci nieco konkretne alebo nejake odporucania na istu znacku.Odpoveď na príspevok od barbie888:
@jaro24 No veru mohol by si to aj blizsie specifi… @barbie888 no, to je fakt, mohol som sa vyjadriť jasnejšie: áno, chcel by som poradiť značku a prípadne aj to, či to máte len tak v zálohe alebo či to dokáže plnohodnotne nahradiť klasickú 4-dosku. Napr. keby som mal dve dvojplatničky na dvoch rôznych miestach... výhody/nevýhodyOdpoveď na príspevok od jaro24:
@barbie888 no, to je fakt, mohol som sa vyjadriť … @jaro24 variť sa na tom dá, ale 1-2 platnička ti nemôže nahradiť klasickú 4-5 plotňu. A ako záloha čoho? Pri výpadku elektriny to nejde, na to mám zálohu - kempingový varič na plyn, ale odkedy mám FVE tak som ho nepoužil, aj pri výpadku elektriny normálne fungujeme.