Odpoveď na príspevok od jan5595:
@sandria @jp9 Ďakujem za názory. Ako som pozerala… @jan5595 premalovali ste ich? Cim? A ako to drzi? Tiez rozmyslam o premalovani dvierok na kuchynskej linke, le nakolko ide o kuchynu,tak sa bojim,ze to dlho nevydrziOdpoveď na príspevok od tilu:
@jan5595 premalovali ste ich? Cim? A ako to drzi?… @tilu Ahoj, áno skrinky sme maľovali, farbila som farbou HET akryl mat, 1 vrstva bielej, 2 vrstvy namiešanej zelenej. Na dvierkach to držalo, nakoľko to bola staršia linka (dvierka masív frézované), netrebalo ich ani brúsiť, avšak na korpuse z drevotriesky sa to olupovalo... Potom sme kúpili novú kuchyňu a tú linku potom už vyložili na terasu, ale aj tam sa tie dvierka držali... Žiaľ neviem, ako vyzerá dnes, nedávno sme predali dom s linkou spolu :-DOdpoveď na príspevok od lejak2:
Tej drevotriesky sa obavam tiez. Bud to chceme ti… @lejak2 Skuste na hladku drevotriesku napr. samolepiace tapety, je velmi vela dekorovOdpoveď na príspevok od jan5595:
@lejak2 Skuste na hladku drevotriesku napr. samol… @jan5595 To je dobry napad. My sme takto zo starej detskej izby spravili za den uplne novu. Nikto nechcel verit, ze to su stare skrine, len je na nich tapeta.Odpoveď na príspevok od lejak2:
Tej drevotriesky sa obavam tiez. Bud to chceme ti… @lejak2 no nie je to lahke rozhodnutie :-D ja sam by som asi nevedel, do coho ist. premalovat dvierka je jednoduchsie, ale nemusi to vyzerat uplne podla predstav. :-DOdpoveď na príspevok od matej_r:
@lejak2 no nie je to lahke rozhodnutie :-D ja sam… @matej_r Co nie je jednoduche? Otapetovat nieco? Pokial su to take drobnosti ako dvierka na skrinkach, tak to je uplna pohoda. Poriadne ich ocistis, nalepis, pekne postupne budes tahat tapetu a lepit (su samolepiace) a suchas handrickou, aby sa ti nespravili bublinky. Hotovo 😀Odpoveď na príspevok od darinna1:
@matej_r Co nie je jednoduche? Otapetovat nieco? … @darinna1 to som nenapisal. hovoril som o tom, ze to nie je jednoduche rozhodnutie, nie ze samotne tapetovanie je veda 😉Odpoveď na príspevok od matej_r:
@darinna1 to som nenapisal. hovoril som o tom, ze… @matej_r samozrejme, že nie je 😅 zvládne každý si myslím. len škoda, že nie každý aj číta medzi riadkami.