Hladala som vo fore (mozno nie dobre), ale nenasla. Chcem sa opytat, tych, ktoré mate takuto varnu dosku ak je udrzba? Ci sa lahko cisti, ci ju treba poriadne surovat, aby dobre vyzerala a tak...vase skusenosti by ma zaujimali.
ahoj, mam ju 5 horakovu a da to zabrat ked to cistis, teda aspon mne lebo na tom vidno kazdu smuhu a tahsie sa to cisti okolo horakov ale vylestena vyzera stale perfektne :)
tiez sa pripajam, po kazdom vareni vidno spinu, mne sa okolo horakov cisti celkom v pohode, ale pravda je, ze smuhy dost vidno.....ja docistujem s Clinom. Ale po vareni treba asi cistit kazdy sporak, nie?
Ak by som sa mala rozhodnut este raz, urcite by som ju znovu uprednostnila pred nerezom (nemozem si pomoct, mam voci nemu averziu), mozno by som zvazovala, ci bielu alebo ciernu :-)
my ju mame 12 rokov, je krasna ked je vylestena, ale naozaj vidiet na nej kazde zrnko prachu,mame Elektolux, treba dávat pozor aby sa voda nedostala k vypinacom, . My by sme si ju už nedali. Kolegyna ma taku zrnitu, s vaničkou, a nema ziadny problem, mozno menšia estetika, ale praktické. Nám už aj skratovala, stačilo trošku vody . V novom dome bude elektricka platna, hadam to bude lepsie.
No ja som myslela na toto. Je to znacka mastercook, tak neviem, ci je to spolahliva znacka, ale cena je celkom dobra...tak to si musim este poriadne premysliet.
@skorpionka34 na polskych strankach sa daju najst aj referencie o tejto znacke,ale ja az tak velmi po polsky neviem :-D ale co to porozumiet sa da... ;-)
@janickajanicka no, nasla som, ze je to polsky fagor. mam kupenu ruru, dosku a digestor- pozri do mojho albumu. Cenovo to bolo celkom fajn, akurat to nema navod v slovencine, kedze to predavaju v polsku. Zatial to este nemam zapojene, ale uz sa tesim na varenie :-)