Plynová doska

Dobrý deň, máte niekto v kuchyni plynovu dosku a nad doskou sú ešte horné skrinky? Dávame robiť kuchyňu a vychádza nám to takto len mne sa to nepozdáva dáko 😏
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od gabika1603:

Dobrý deň, máte niekto v kuchyni plynovu dosku a …
@gabika1603 myslis takto, ako to mam na tejto foto? https://www.modrastrecha.sk/blog/siss... ak to myslis takto, tak mam v skrinke zabudovany digestor
Odpovedať
nad plynovou doskou a tak isto aj nad indukcnou ci inou varnou doskou by mal byt digestor. Su aj zabudovane do skriniek, cize moze byt skrinka ak je v nej digestor.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sissik:

@gabika1603 myslis takto, ako to mam na tejto fot…
@sissik presne takto to myslím... Len všade čo pozerám fotky tak sú tie varné dosky len čisto s digestoro..bez skriniek.. Takže žiadnu nevýhodu v tom nevidíš?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od epto:

nad plynovou doskou a tak isto aj nad indukcnou c…
@epto áno viem len mi to príde také neprakticke
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika1603 bezne byva digestor zabudovany do skrinky. Navstivte hocijake kuchynske studio, alebo IKEU a mozete sa inspirovat...
Odpovedať
so skrinkou alebo rovno skrinka, ako sa vam pozdava ... ked ma chytit tak takemu plamenu je uz jedno ci je nad alebo v bezprostrednej blizkosti :D
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od gabika1603:

@sissik presne takto to myslím... Len všade čo po…
@gabika1603 je dobre mat nad varnou doskou digestor. Ale ak aj nic nad dosku nedate (teda ani zabudovany digestor, nai volne stojaci digestor a ani ziadnu skrinku) a zmierite sa s vonami po celom byte/dome, nevadi to. Ja som davala skrinku koli uloznemu priestoru. Ak ho mate dostatok, tak mozete mat aj prazdne miesto nad sporakom, pokym sa vam to paci. Podla mna je kuchyna s niecim nad sporakom krajsia;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?