Odpoveď na príspevok od gabika1603:
Dobrý deň, máte niekto v kuchyni plynovu dosku a … @gabika1603 myslis takto, ako to mam na tejto foto? https://www.modrastrecha.sk/blog/siss... ak to myslis takto, tak mam v skrinke zabudovany digestorOdpoveď na príspevok od sissik:
@gabika1603 myslis takto, ako to mam na tejto fot… @sissik presne takto to myslím... Len všade čo pozerám fotky tak sú tie varné dosky len čisto s digestoro..bez skriniek.. Takže žiadnu nevýhodu v tom nevidíš?Odpoveď na príspevok od epto:
nad plynovou doskou a tak isto aj nad indukcnou c… @epto áno viem len mi to príde také nepraktickeOdpoveď na príspevok od gabika1603:
@sissik presne takto to myslím... Len všade čo po… @gabika1603 je dobre mat nad varnou doskou digestor. Ale ak aj nic nad dosku nedate (teda ani zabudovany digestor, nai volne stojaci digestor a ani ziadnu skrinku) a zmierite sa s vonami po celom byte/dome, nevadi to. Ja som davala skrinku koli uloznemu priestoru. Ak ho mate dostatok, tak mozete mat aj prazdne miesto nad sporakom, pokym sa vam to paci. Podla mna je kuchyna s niecim nad sporakom krajsia;-)