Otvor do kuchynskej dosky

Zdravim ,prerabam kuchyňu a do pracovnej dosky potrebujem vložiť granitovy dvojdrez s odkvapavacom, lenže keď to vyrežem na celú plochu ,tak sa ťa doska oslabí ,tak som uvažoval žeby som to pod tým odkvapavacom len zafrezoval do hĺbky cca 1,5 cm,robí sa to aj takto? Respektíve ako potom ošetriť tu zafrezovanu plochu proti prípadnému zatečeniu vody
Odpovedať
Profilova fotka
Nerobí sa to tak. Vyrezáva sa otvor podla parametrov drezu.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od chozze69:

Zdravim ,prerabam kuchyňu a do pracovnej dosky po…
@chozze69 ved mas pod tym skrinku ta to podrzi a vyrezava sa cely aby si ho vedel primontovat. Proti zateceniu sa dava silikon na plochu pracovnej dosky pri okraj vyrezu. Samotny rez mozes zalakovat pre pokoj v dusi ale s najvacsou pravdepodobnostou to nikto nerobi.
Odpovedať

Zdravim ,prerabam kuchyňu a do pracovnej dosky po…
@chozze69 ja zatieram priamo rez drevotrieskovej dosky silikonom - dacim plochym co je po ruke... A drez neobsilikonovavam, este mi to takto nenapucalo... Takze ak by si to chcel z dakeho subjektivneho dovodu frezovat, ked to cele plosne dobre pretries silikonom, podla mna to moze fungovat
Odpovedať
Práveže pod tým odkvapavacom skrinka nie je lebo tam bude umývačka ,ano samotný rez som plánoval zatriet silikónom, V návode k tomu drezu nie je žiadne uchytenie ,ani k tomu nebolo nič pribalene ,takže som to plánoval len prilepiť na silikon, ani neviem ako by sa to dalo inak uchytiť.
Odpovedať

Práveže pod tým odkvapavacom skrinka nie je lebo …
@chozze69 na dreze Franke sme mali také skrutky čo sa zasrobujú zospodu do pracovnej dosky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?