Nejaké postrehy a rady ku kuchyni?

Takto som vizualizoval našu budúcu kuchyňu. Ide o amatersku vizualizáciu, takže to berte s rezervou pre predstavu. Farebná kombinácia sivá kašmírová, pracovná doska a jeden rad horných skriniek nad indukciou je dub halifax. Jemne sivá dlažba. Usporiadanie: Smerom od chodby (vstupu) je skritá špajza, na ktorú nadväzuje rúra a mikrovlnka. Veďla nej je vstavaná chladnička. Linka Ďalej pokračuje v tvare U a je zakončená ostrovčekom. Máte nejaké rady možno postrehy? Veľkosť kuchyne 3,45x 3,45 m (10.06 m2).
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fero1821:

Takto som vizualizoval našu budúcu kuchyňu. Ide o…
@fero1821 v tomto prípade sa mi zdá umývadlo až veľmi ďaleko od varnej dosky.. asi by som ho posunula doprava, pod to prvé krídlo okna. A chladničku máte vedľa rúry? To sa mi zdá veľmi nevhodné pre tie spotrebiče. Známi majú len umývačku riadu vedľa chladničky a robí im to šarapatu..
Odpovedať
Prosím, poraďte mi, v akom programe ste robili tú "amatérsku" vizualizáciu. Tiež by som niečo také potrebovala. Mne sa to páči, ako ste to navrhli. Ale tiež som len "laik", musia poradiť väčší odborníci.
Odpovedať
My to máme skoro tak isto. umývadlo mám viac vpravo - pod pravým krídlom okna, bližšie k varnej doske, horné skrinky len na bočných stenách. Na stenách hneď vedľa okien sa mi to zdá také zabednené.. a na ľavej strane mám väčšiu pracovnú plochu.t. j. keď idem z ľavej strany tak mám chladničku, rúru s mikrovlnkou a pracovnú dosku s vrchnými skrinkami. špajzu máme samostatne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od silvester4:

My to máme skoro tak isto. umývadlo mám viac vpra…
@silvester4 a registrujete nejaký problém, že je chladnička hneď vedľa rúry napečenie?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od waitinka7:

Prosím, poraďte mi, v akom programe ste robili tú…
@waitinka7 https://cs.kitchenplanner.net
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

@fero1821 v tomto prípade sa mi zdá umývadlo až v…
@tabitka337 Skúste si prečítať tento článok o mýtoch. Pokiaľ ide o vstavané spotrebiče, tak tie môžu kľudne byť vedľa seba lebo sú dostatočne odizolované, keďže sa počíta, že vedľa seba aj budú. Ciže 30 cm odstup medzi vstavanými spotrebičmi je mýtus. Táto vzdialenosť sa vzťahuje len na samostatne stojace spotrebiče. Napr. Ak by sme dali nezabudovanú chladničku tak vtedy je to problém.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fero1821:

@tabitka337 Skúste si prečítať tento článok o mýt…
@fero1821 je to možné že vstavané spotrebiče sú na tom lepšie. Známi majú myslím voľne stojacu chladničku a vedľa umývačku v skrinke. My máme tiež voľne stojacu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

@fero1821 je to možné že vstavané spotrebiče sú n…
@tabitka337 Ostražitosť je potrebná samozrejme, ale vstavané majú presne na toto určenú izoláciu aby teplo neunikalo nadmerne vonku. Aspoň sme o čosi múdrejší :) A áno mám vo vizualizácii u´myvadlo dosť utopené na kraji, čiže v realite bude viac doprava bližšie k oknu a sporáku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?