Multifunkčný drez

Ahojte, má niekdo taký ten multifunkčný drez ako je na obrázku? Velmi sa mi páči, recenzie sú dobré, no len či nebude treba prerábať vodu, alebo dačo. Ďakujem :)
Odpovedať
Či prerábať vodu... - daj detaily k tomuto, foto existujúcich rozvodov a dozvieš sa viac... :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Či prerábať vodu... - daj detaily k tomuto, foto …
@dedo758 no ja som prave ziadne detaily, ani technicky vykres nenasla. Preto sa pytam, ci to niekdo nema. :]
Odpovedať
Nevyzerá to na nič komplikované, tak s pripojením na vodu a odpad, ktorý je štandardne v stene, nebude problém. Nemontoval som, nepoznám, ale s drezom a betériou problém nebude; skôr by som sa zameral na elektrinu - keďže tam vidím tlačítka, predpokladém, že v tom bude trochu elektroniky...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od smarzka:

Ahojte, má niekdo taký ten multifunkčný drez ako …
@smarzka je to cinske pekne "kurvitko" ktore ti (manzelovi) sposobi vrásky. Daj si standardny velky dres s kvalitnou bateriou a roky budes uzivat bez zbytocnych. problemov. Tie recenzie budu po tyzdnoch pouzivania cize nic smerodajne.
Odpovedať
Profilova fotka
Nedávno som také montoval. Nič extra to nie je, akurát by som mal obavy, ked sa v tom komplikovanom systéme niečo pokazí, alebo zanesie vodným kameňom, odkial sa bude vedieť zohnať do toho náhradný diel.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od smarzka:

Ahojte, má niekdo taký ten multifunkčný drez ako …
@smarzka Je to prilis male na to, aby to mohlo dobre fungovat. Mame vo vyrobe drezy nerezove 120*70cm hlboke 40cm a tam uz ako tak dava zmysel nejaky odkvapkavac a rezacia doska. Ale tam sa spracuje trosku iny objem potravin. O tych gombikoch a cudlikoch... samy potencialny problemdo buducna... zle cistenie, vyrobca prakticky neznamy... Keby to bolo nove zabalene pri kontajneri, tak sa pre to nezohnem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@smarzka je to cinske pekne "kurvitko" ktore ti …
@rkorba Co je nove, to je pekne. Kym sa o to netreba starat, fotka to preda a chce to kazda. Ako s chlapmi, no.
Odpovedať
radšej malý drez - na oplachovanie hocičoho stačí a veľkú umývačku (alebo dve vedľa seba), to ešte dnes niekto umýva riad v dreze?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od foox:

radšej malý drez - na oplachovanie hocičoho stačí…
@foox To mi pripomína svokrovcov. Oldschool kuchyna, ziadne zmeny ani bohovi. Svagrina menila byt, tak lacnu umyvacku co mali do casu sa podarilo ukecat, ze dame svokrovcom do suterenu k pracke, nieco ako pracovna. No a teraz sa stazuju, ze sa k nej zle chodi po schodoch..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od foox:

radšej malý drez - na oplachovanie hocičoho stačí…
@foox ano umyvam v dreze: teflonove panvicky, noze Victorinox drevene varechy, liatinovy hrniec, kameninovu formu na pecenie, rimsky hrniec....je toho kopec co sa tam nedava. Rada varim a tak mam vybavenu kuchynu tymito vychytavkami. Nie vsetko moze ist do umyvacky. Navyse, zeleninu a ovocie v umyvacke neumyjem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

@foox To mi pripomína svokrovcov. Oldschool kuchy…
@kejsix ja umyvacku mam, druhu. Ked sa mi prva pokazila, mesiac kvoli lockdownu som bez ne bola. Cista katastrofa, prve co sme po otvoreni kupovali bola prave umyvacka. Predavac, zacal daco blabotat, ze to vam dovezieme paninka za tyzden. Som mu milo, ale prisne povedala, ze uz som mesiac bez umyvacky a tuto si odveziem aj keby co bolo. Pochopil a ustupil. Niesom spiatocnik, ale mam veci, ktore tam nedam.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

@smarzka Je to prilis male na to, aby to mohlo do…
@kejsix foto je ilustracne, maju s dlzkou 80cm a sirkou 45cm cely drez.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Nevyzerá to na nič komplikované, tak s pripojením…
@dedo758 good point! Elektronika bude oriesok, sla by som kvoli tomu, do obyc, bey elektroniky. Dakujem za postreh.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@smarzka je to cinske pekne "kurvitko" ktore ti …
@rkorba jasne, chapem, pravda. Len s muzom sme nadsenci takychto veci a pocitame s tym, ze je tam niekde kurvitko. Uz sme dobrovolne sa tolkokrat stali obetami kurvitok, ze vyberame, kde kurvitko ano a kde nie. Toto sa nam paci.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od smarzka:

@rkorba jasne, chapem, pravda. Len s muzom sme na…
@smarzka za mňa lepšie napríklad Blanco Etagon 8, kde je taký výstupok a dá sa tam dať doska na krájanie, odkvapkávač alebo nerezová miska na odkvapkanie ovocia. Batérie sa môžu dať dve kľudne a do rohu klasická nádržka na saponát. V podstate to bude to isté, len bude chýbať elektronika na ovládanie batérie a nebude tam tá sprška na ovocie. Franke robí podobný drez. Ale keď to nie je drahé, tak kľudne skúsiť a potom sa podeliť o recenziu. Možno ešte niekto bude chcieť podobný typ.
Odpovedať
Nebal by som sa toho, pripaja sa to ako bezny drez: tepla, studena (rohace) a jeden odpad... https://vi.aliexpress.com/item/100500... tie prepinacie gombiky budu cisto mechanicke podla mna. Jedina "elektronika" tam bude ten casovac s teplomerom a to si myslim bude na baterku... Tu je aj video: https://vi.aliexpress.com/item/100500... a teda radsej by som bral taky typ, ktory ma oplachovac na pohare na zatlacenie poharom. Lebo tento gombikovy, ked si pomylis gombik (kido alebo babka) tak bude zabava...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

Nebal by som sa toho, pripaja sa to ako bezny dre…
@minoo ten oplachovac ano chcem na zatlacenie. Babka aj kidos budu v pohode, kdo bude v rici bude dedo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?