kamoska ma siemens normalnu velku elektricku ruru a mw. Pecie velke pekace - masisko u nich musi byt, jej muz je totoal masovy a aj mw funguje normalne ako mw. Ma ju uz 11rokov az na jeden odlomeny cuplik fici v pohode, dokonca ma super vysuv ze vysunie komplet dvierka naktorych su upevnene plechy, teraz uz su take ruri na trhu,ale pred casom som to obdivovala.
no mne bohate staci, aby tam vosli dva plechy a nejvecsie , co doma na pecenie mam, je obycajny rimsky hrniec...
a take tie zapekacie misky z Ikei, tie tam tiez musia vojst...
stale si hovorim, ze mam malu kuchynu, malu trubu, vsetko male, ale ja tomu vareniu fakt velmi neublizujem...
cez tyzden skoro vobec nevarim, a kazdy druhy vikend sme niekde prec:-)
Ja docela uvazuju o te Samsung a mit ji tedy jako jedinou troubu, mix klasicke trouby a MW, jen me prijde trosku zvlastni, ze je o dost levnejsi nez ty ostatni kombinace, myslite, ze neni duvod se bat?
@luciferova tiež som uvažovala nad touto kombináciou, no napokon som sa rozhodla pre klasickú teplovzdušnú rúru a osobitne mikrovlnku + parnú rúru v jednom...
@luciferova klasickú rúru využívam bežne, parnú v terajšom byte nemám do nového by som ju však chcela, keďže ja mikrovlnku nepoužívam vôbec a môj manžel radšej uhynie hladom akoby si jedlo ohrial sám je nám zbytočná, no dcéra si v nej ohrieva jedlo, takže mikrovlnku máme len pre dcéru. Zdalo sa mi zbytočné kupovať 3 spotrebiče a kombináciu 3v1 som nenašla :-)
obnovím tohle téma, zanedlouho se mě bude týkat nová kuchyň, takže řeším spotřebiče a zaujala mě kombinace mikrovlnky s troubou, pročetla jsem tady těch pár příspěvků, takže jestli jsem dobře pochopila, tak kombinace trouby s mikrovlným ohřevem ano, ale kombinace mikrovlnky s horkým vzduchem ne, že???
našla jsem tyhle dvě, jedna by měla být dokonce parní, nemáte je někdo, zkušenosti, rady, tipy...co vůbec parní trouba??? je to super věc? mám zkušenost jen s parním hrncem a jako dobrý, ale že bych nepoužívala nic jinýho se říct nedá...
mikrovlnka se u nás používá jen na sem tam ohřev věcí pro dceru, polívku apod. ohřívám normálně na sporáku, na starém bytě jsme mw ani neměli a přežili jsme v pohodě, takže podstatná je hlavně trouba, a když bude mít možnost mw ohřevu přijde mi to jako super...jen se bojím jedné věci, že budu péct dejme tomu to kuře a najednou budu potřebovat něco ohřát v mw a jsem v pasti :-D plaším zbytečně???
místo v kuchyni budu mít i na mw a troubu zvlášť, ale mw samotné jsou drahé jak šlak a na to naše občasné ohřívání mě ta cena celkem štve, tak proto jsem začla hledat tyhle kombinace...
http://www.elektrocb.cz/vestavne-spot... tohle by měla být normoš trouba s mw ohřevem, ten objem 35l je teda na běžné vaření dostačující jo? strčím tam klasický plech s bublaninou, bábovku, koláčovou/dortovou formu, pekáč s kuřetem nebo klasickou zapékací hranatou mísu apod.?
a tohle by měla být i parní http://www.elektrocb.cz/vestavne-spot...
budu ráda za jakékoli postřehy...
@ivett ahoj, já mám siemens kompaktní tuto http://www.znackove-spotrebice.cz/kom... - taky s mikrovlnkou, jsem nadmíru spokojená, fakt bych neměnila, ale teda tato má 42 l - těch 35 l je dle mého málo - upozorňoval mě na to i "kuchyňář", že pod těch 40 l a´t nekupuju...tady do této se dají dát v pohodě dva plechy nad sebe (normální velikosti) - ona je vlastně menší (oproti normální troubě) jen co se výšky týče, jinak hloubka a asi i šířka je stejná ;-)
tato tema ma velmi potesila :) doteraz som pocula len o MW s funkciou pecenia, ale o rure s MW v jednom nie :) toto bude riesenie do buducna aj pre mna kedze planujem malinky byt kde nebude miesta nazvys :)
obnovujem tuto temu :) nakllo by som rada prispela s mojou skusenostou ;-)
mam ruru SAMSUNG FQ215 G001 a mozem povedat , zesom maximalne spokojna . Ak by ma do buducna ktokolvek prehovaral,ze to nie je dobra volba mat ruru a mikrovnku v jednom HNED HO VYVEDIEM Z OMYLU :-) takze ak z vas niekto o tom rozmysla , kludne bez vahania ;-)
Ja tiež pridám svoj názor. Ja mám trojkombináciu mikrovlnka - teplovzdušná rúra - gril. A nemôžem na túto kombiníciu povedať žiadne negatíva. V podstate využívam na cca 80% funkciu teplovzdušná rúra a občas mikrovlnku. Gril som tuším za 3 roky použil maximálne dvakrát. :-)
@matusa4b8 mam Siemens HB86P582 trouba / m.t (nevim jestli ji maji jeste v nabidce) - spokojenost i když mikrovlnku použiju tak 1 za rok, protože jidlo ohřívám v parní troube Miele
prispejem so svojou skusenostou aj ja.. riesenie mikrovlnka a teplovzdusna je super, ze setri miesto. negativa by som videla v tom, ze napr. ked peciete babovku, nemozte si prihriat ryzu. Dalsia vec- rozmermi su mensie takze piect maso a zemiaky zaroven je narocne, ak nie nemozne...
Já mám nerez mikrovlnku s horkovzduchem, už ji mám teď v dubnu 20 ( ! ) let, je to zn. Panasonic - a peču v ní bez problémů......jsem zvědavá, jak mi ještě holka vydrží ;-)