Máte odsávač z Ikei?

Profilova fotka
boli sme v ikea vyberat kuchynu a najviac co som si planovala minut penazi :-D sme vybrali najlacnejsi trosku sa ho za tu cenu bojim.mate ho niektora?Ste spokojna alebo mam kupit drahsi? http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... oplati sa?dakujem.
Odpovedať
@mirka414 skúš obnoviť tému spotrebiče ikea, toto ti možno z dôvodu duplicity zastavia ;-)
Odpovedať
@mirka414 my mame ten odsavac, nevidim ziaden problem..Ale kedze ja som nikdy odsavac nemala, tak neviem porovnat :-D Necakaj ale ziaden bezhlucny chod, ked ho zapnem na 3-ku, tak huci...Ale odsava dobre.. Ale viem si predstavit, ze tie 300 eurove budu tichsie a vykonnejsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@akvi ved to ze ani ja som doteraz iny nemala a preto sa mi zda aj cena ,,smiesna,, :-D pocitala som viac aj 500-600eur ale manzel aj jeden pan co nam pomahal zbadali tento a velmi sa im pozdaval.uvidim mam este trosku casu tak popozeram iny tip.dik za odpoved.
Odpovedať
@mirka414 Pozeraj hlavne sacie výkony a hlučnosť, ako píše akvi.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka414 podla mna ti sluzbu spravi... v ikea by som akurat nekupovala spotrebice lagan, nie su az o tolko lacnejsie aby som prisla o tri roky zaruky ;-) - na vsetky spotrebice mas 5 rokov, okrem lagan, na tie len 2 roky... a ikea ako taka je znama ustretovym pristupom k reklamaciam, keby cosi... a este jedna vec - ak by som hladala nerezovy, kupila by som si ho tiez.... ja zial potrebujem cierny a tak ma bude stat viac, ale 300€ to teda rozhodne nebude, tolko zan urcite nedam
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 dakujem obom za pomoc.U nas vo Svajciarsku som pocitala naozaj do tych 500eur lebo na nase platove podmienky je cenovo tento velmi smiesna suma :-Dale zasa ak by naozaj stacil tak preco nie,ze?tiez som pozerala na ten cierny tam sa mi uz pozdavala aj ta cena :-Dviac. @iva71 aj tebe dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?