Ahojte nemáte niekto tento šuflík? Chcela by som ho vo vysokej skrinke vedla truby, aby to bolo pekne v rovine aj s kavovarom, ale nikde si to neviem kuknúť naživo a či to teda zapasuje na taký rozmer ako je trúba =-) podľa mier na zabudovanie mi to moc nesedí ]-(
Dakujem za všetky rady :-D
môj otec taký nerezový šuflík vyrábal do cukrárne na mieru... možno keby si v svojom okolí kontaktovala klampiara, iste by ti šuflík urobil tak, aby sa ti hodil vizuálne, rozmerovo, presne podľa tvojich požiadaviek...
evkacka,
to myslis normalny suflik, alebo ohrevnu zasuvku?
lebo my mame pod kavovarom ohrevnu zasuvku - vdaka tomu to mam v jednej urovni s mikrowlnkou ( ruru mam pod mikrowlnkou...)
ak mas kavovar, ohrevnu zasuvku ako aj mikrowlnku ci ruru ( tie maju rovnake rozmery ) od tej istej znacky tak by to malo byt presne take iste...
pozriet si to mozes v ktoromkolvek lepsom kuchynskom studiu - tam to ponukaju ako standart... ;-)
pozri napr. tu
http://eshop.domoss.sk/domoss.aspx?ku...
ano, myslím ohrevnú zásuvku, veď práve...kuchyňu si dávame u stolára, tak dúfam že to tam napasuje :-) lebo podla rozmerov (ked som sčítala výšku zásuvky a výšku kávovaru, tak mi to nesedelo s výškou rúry :-. ) ale možno tam je priestor pre poličku, neviem, nemám to kde omrknúť :-D ikeu mám veľmi ďaleko a u nás ani v žiadnom elektre sa to nedá pozrieť ]-(
baby,
to je normalny spotrebic nie nerezovy suflik ;-)
evkacka so stolarom je to este jednoduchsie... my mame tiez kuchynu od stolara, spravili sme spolu graficky navrh ako ma kuchyna vyzerat, kde chcem ake spotrebice - poslala som mu linky na vsetky spotrebice ktore v kuchyni budem mat, on si pozrel rozmery a usporiadal ich tak aby spolu vyskovo ladili...
inak dolezita je hlavne vrchna hrana - ked je ta v rovnakej urovni, tak tie spodne nemusia byt v uplnom sulade - aj tak to vyzera pekne ;-)
Jáj vyhrievany suplik na salky a taniere????? No ale v otazke to nieje uvedene, lebo su aj take medzikusy ze len obyc. nerez suplik.
Ja budem taku vyhrevnu davat pod mikrovlnku, vyberala som vsetko znacka TEKA - teda MW+ zasuvka a vedla toho rura na pecenie. Su inak rozne vysky podla poct suprav.
TEKA ma cele tzv. stlpy - z pasuju pod seba a vedla seba,myslim zeby to mali mat aj ine znacky.
atlaska, prosím ťa a ako to budeš mať? ja to chcem dať do dvoch vysokých skríň, teda do jednej trúbu a vedľa kávovar a pod ním ten nerez šufel aby to bolo v jednej rovine, dúfam že mi tam nebudu chybať nejaké centi že by som tam mala fugu :-D
fúúha, nie je moc drahá tá zásuvka??? :-o teda myslím TEKA ja som rozmýšlala na whirpoolom, neverím moc tej značke, ale skôr je pre mňa prijateľná tá cena x-) ak sa smiem spýtať koľko za ňu dáte?
Kuchynske studia to vedia urobit tak, aby to bolo v rovine,maju rozne nerez medzikusy a ramceky.
Nemam cennik len katalog z ktoreho sme vyberali zatial elektro ked sme robili v studiu navrh linky, prave cakam kazdu chvilku ze mi pride navrh mailom. Zatia sme boli len v jednom studiu, kuchynu potrebujem na jar buduceho roka takze sa len rozhliadame a hlavn vyberame kam ake zasuvky a vodu.
Hlavne ja chcem aby boli tie spotrebice rovnakej znacky popripade aj dizajnu lebo a sa pozries v obchodoc nieje nerez ako nerez - kazdy ma iny odtien aj lesk ci mat.
Hladala som TEKU na nete ale tam katalogu tie supliky niesu, v papierovom ich mam 2 druhy.
ešte ma napadlo, neviete či sa nedá kúpiť nevýhrevný šuflík? nerezový aby sedel k trúbe, ale v podstate len výplňový kus, v podstate by bol nerezové len čelo šuflíka, alebo aj len nejaká imitácia, že by ani nemusel byť funkčný :-D