Odpoveď na príspevok od adamy:
Ahoj. Mam v kuchyni taku situaciu, ze medzi prac… @adamy Ahoj, vyskusaj si pohladat starsie temy, kde sa riesili natery na obkladacky. Asi skor sa takto k niecomu dopatras 🙂Odpoveď na príspevok od adamy:
Ahoj. Mam v kuchyni taku situaciu, ze medzi prac… @adamy Ahoj. Tiež sme vlani trochu prerábali nasu 15 r. kuchyňu. Nechcelo sa nám rúbať kachličky a rozmýšľala som že ich pre maľujem. Dopatrala som sa však, ž e ku sporáku sa premalovať neodporúča a hlavne nie k plynovému. K indukcii, alebo elektrke by sa dalo priložiť špeciálne sklo ku sporákom. Majú aj so vzorom, alebo priehľadné. Na premaľovanie používajú farby na betón, alebo kriedove farby. Kriedove treba poriadne fixovať a hlavne použiť kvalitnú značku. Sú aj videá na YouTube treba pozrieť.Odpoveď na príspevok od tamarka_32:
@adamy Ahoj, vyskusaj si pohladat starsie temy, k… @tamarka_32 praveze som skusala a tiez sa mi nic moc nepodarilo najstOdpoveď na príspevok od adamy:
Ahoj. Mam v kuchyni taku situaciu, ze medzi prac… @adamy zacni pisat do vyhladavania premalovanie... nedavaj enter, nepotvrdzuj to. vtedy to mne napriklad nenajde nic, ale ked to mam takto rozpisane, tak mi vyhodi diskusie.Odpoveď na príspevok od tubletsky:
@adamy zacni pisat do vyhladavania premalovanie..… @tubletsky aha, ok, uz mi naslo same depresivne spravy :D Toho som sa obavala.Odpoveď na príspevok od adamy:
@tubletsky aha, ok, uz mi naslo same depresivne s… @adamy no ale aspon nieco naslo 🤣Odpoveď na príspevok od 44olina:
existuju take farby na obklady a kachlicky :) @44olina viem, ze su, aj to dobre vyzera a pozdava sa mi to. Ale chcela by som, ze by to aj fakt drzalo. Nemam take hladke leskle keramicke obkladacky, ale matne a trochu drsne cementove, preto sa mi zda, ze by to mohlo drzat ok.Odpoveď na príspevok od adamy:
@44olina viem, ze su, aj to dobre vyzera a pozdav… @adamy no ja nad tymto tiez dost uvazujem, my mame stare povodne obkladacky a tiez su tam take akoby male ryhy ale to tam maju byt.Odpoveď na príspevok od 44olina:
@adamy no ja nad tymto tiez dost uvazujem, my mam… @44olina ano, maju tam byt, len som tym chcela povedat, ze to nie su klasicke keramicke leskle obkladacky Inak som to uz natrela :D Zatial dve vrstvy, ale chcem dat este jednu. Kupila som v Hornbachu farbu na podlahy a cement, ktoru mi tam aj natonovali.Odpoveď na príspevok od adamy:
@44olina ano, maju tam byt, len som tym chcela po… @adamy Pridaj foto, ako to vyzerá. Ja nad tým tiež už dlho uvažujem, ale obávam sa trochu. Čo s tým potom, ak to nebude dobré 😐️Odpoveď na príspevok od adamy:
@domi1818 Takto vyzera moja kuchyna teraz. Dala s… @adamy Veď jasné, stále sú možnosti, ako sa to dá riešiť. Len aby som s tým nemala zbytočne kopec roboty a času pri tom zabijem a nakoniec to aj tak nebude dobré. Ale toto sa mi páči, vyzerá, že to dobre chytilo a prekrylo.