Kvalitný nerezový drez

Ahojte. Hľadám kvalitný nerezový drez, avšak recenzie sú všade nulové. Ú blanco a franke nieje nikde dohladatelna hrúbka materiálu, a objednať drez za 300 e - 400e a príde mi tenký plech tak ma trafí šľak 😅 poraďte s čím mate skúsenosti. V merku mam teku, alveus, blanco. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Odveci otazka, ale potrebujes tu odkvapkavaciu plochu? Lebo na nerezovej vidno kazdu kvapku. Odporucujem velku drezovu vanicku ~50x44cm do skrinky 60, nech sa v nom da poriadne umyt vacsi hrniec/panvica. Osobne mam blanco, ale len stvrty rok. V garazi mam lacnejsi, 96€ tiez nerez a v pohode, Auralum, neviem ci to najdes na sk.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od 02martina20:

Ahojte. Hľadám kvalitný nerezový drez, avšak rec…
@02martina20 Doteraz čo som objednával Blanco nikdy nesklamalo. Alveus nekomentujem a Teka je taký stred. Moja volba by bolo Blanco. Za takú sumu od nich šmejd určite nedostaneš.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od prirodokochac:

@02martina20 Doteraz čo som objednával Blanco nik…
@prirodokochac Tak či tak, dnešné dresy sú s tenšieho plechu, prehýbajú sa a nedajú sa v tomto vôbec porovnávať s výrobkami napr. s pred 20 rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam od Blanco s plochym okkrajom su naherne a dost pevne sameho ma prekvapilonpri montazi ako su dobre vyrobene a to som fanisik silgranitu.
Odpovedať
před časem jsem kupovala nerezový dřez Blanco s menší odkapávací plochou a s excentrem https://www.demos-trade.cz/blanco-525... Kupovala jsem u stolaře, takže úplně jiná cena. Je kvalitní, hlavně dost hluboký, což je taky důležité, kapky jsem zvyklá otírat. Doma mám granitový dřez Franke, tak můžu srovnávat, všechno má své pro a proti.
Odpovedať
.. ještě jsem chtěla dodat, že povrch je kartáčovaná nerez, nechtěla jsem lesklý. Mrkni na ty stránky Démos, je tam plno dřezů a uvádějí i tloušťku.
Odpovedať
Za mna je nerezovy dreaz idealna volba na drez pod pracovnu dosku. Ale davali sme teraz na pracovnu dosku tento https://www.drezy-blanco.sk/blanco-su.... Zatial nebyvame, ale uz je namontovany a sme spokojni. Ak sa nedoklikas k hrubke, zavolaj im, urcite budu vediet. Odkvapkavaciu plochu som nechcela, pretoze tam sa udrzuje vodny kamen (teraz mam tiez nerezovy) a bude umyvacka. Na prilezitostne odkvapkanie riadu som kupila toto: https://www.ikea.com/sk/sk/p/nyskoelj...
Odpovedať
Mam 20 rokov Franke, nepride mi nejaky suntovy a to uz do neho popadalo kadeco. Okrem toho, ze z lesteneho povrchu sa rokmi pouzivania stal kefovany mu vic nie je. Mam s odkvapkavacou plochou a som rada, ze som ju dala, nie vsetko ide do umyvacky, tak aspon voda stecie z riadu. A odkedy ho mam, tak ho po umyti pretriem par kvapkami lestidla do umyvacky, ziadne flaky od vody na nom neostavaju.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

Ahoj. Odveci otazka, ale potrebujes tu odkvapkava…
@lenkito10 nerezový dres stačí po umývaní spláchnúť studenov vodou a nerobia sa kvapky , ktoré po uschnutí vidieť, mám dvojdres už viac ako 30r a stále ako nový, zrejme sa robili kvalitnejšie a u nás, na odkvapkávanie mám tabuľu s umelejhmoty a popravde ani nevidieť čo tam je , stále tam niečo je
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu ja prave pisem o odkvapkavajucej ploche z nerezu, ktoru teda ani ty nemas. Odkvapkavajuca plocha z hocicoho ineho bude lepsia.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

Ahoj. Odveci otazka, ale potrebujes tu odkvapkava…
@lenkito10 budem bez umývačky, takže ten odkvapkavac bude viac než potrebný 😌
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sarmaj:

před časem jsem kupovala nerezový dřez Blanco s m…
@sarmaj vďaka za recenziu. Moc som ich na tieto drezy nenašla. Myslíš že ma hrúbku dostatočnú? Obávam sa aby to nebol tenký plech 🫣
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od duzu:

@lenkito10 nerezový dres stačí po umývaní spláchn…
@duzu mame nerez aj teraz, nejaký starý, ta kvalita bola riadna. Prežil snáď všetko a nieje mu nič. Takže údržba mi vôbec nevadí.
Odpovedať

@sarmaj vďaka za recenziu. Moc som ich na tieto…
@02martina20 Blanco i Franke jsou jsou kvalitní tady je vše o dřezech Blanco https://www.blanco.com/cz-cs/d%C5%99e...
Odpovedať

@duzu mame nerez aj teraz, nejaký starý, ta kval…
@02martina20 inštaloval som teku akú máš na obrázku pred dvomi rokmi, hrúbka plechu 1 mm ako uvádzajú, blanco aj alveus mi odpísali, majú hrúbku 0,8 mm, ak by si mala približne rovnaké ceny drezov tak ja by som volil hrubší materiál, v mojom prípade som taký materiál chcel.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?