Odpoveď na príspevok od 02martina20:
Ahojte. Hľadám kvalitný nerezový drez, avšak rec… @02martina20 Doteraz čo som objednával Blanco nikdy nesklamalo. Alveus nekomentujem a Teka je taký stred. Moja volba by bolo Blanco. Za takú sumu od nich šmejd určite nedostaneš.Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
@02martina20 Doteraz čo som objednával Blanco nik… @prirodokochac Tak či tak, dnešné dresy sú s tenšieho plechu, prehýbajú sa a nedajú sa v tomto vôbec porovnávať s výrobkami napr. s pred 20 rokov.Odpoveď na príspevok od lenkito10:
Ahoj. Odveci otazka, ale potrebujes tu odkvapkava… @lenkito10 nerezový dres stačí po umývaní spláchnúť studenov vodou a nerobia sa kvapky , ktoré po uschnutí vidieť, mám dvojdres už viac ako 30r a stále ako nový, zrejme sa robili kvalitnejšie a u nás, na odkvapkávanie mám tabuľu s umelejhmoty a popravde ani nevidieť čo tam je , stále tam niečo jeOdpoveď na príspevok od lenkito10:
Ahoj. Odveci otazka, ale potrebujes tu odkvapkava… @lenkito10 budem bez umývačky, takže ten odkvapkavac bude viac než potrebný 😌Odpoveď na príspevok od sarmaj:
před časem jsem kupovala nerezový dřez Blanco s m… @sarmaj vďaka za recenziu. Moc som ich na tieto drezy nenašla. Myslíš že ma hrúbku dostatočnú? Obávam sa aby to nebol tenký plech 🫣Odpoveď na príspevok od duzu:
@lenkito10 nerezový dres stačí po umývaní spláchn… @duzu mame nerez aj teraz, nejaký starý, ta kvalita bola riadna. Prežil snáď všetko a nieje mu nič. Takže údržba mi vôbec nevadí.Odpoveď na príspevok od 02martina20:
@sarmaj vďaka za recenziu. Moc som ich na tieto… @02martina20 Blanco i Franke jsou jsou kvalitní tady je vše o dřezech Blanco https://www.blanco.com/cz-cs/d%C5%99e...Odpoveď na príspevok od 02martina20:
@duzu mame nerez aj teraz, nejaký starý, ta kval… @02martina20 inštaloval som teku akú máš na obrázku pred dvomi rokmi, hrúbka plechu 1 mm ako uvádzajú, blanco aj alveus mi odpísali, majú hrúbku 0,8 mm, ak by si mala približne rovnaké ceny drezov tak ja by som volil hrubší materiál, v mojom prípade som taký materiál chcel.