Odpoveď na príspevok od xxsimonaxx:
Ahojte, neviete, kde by mi vedeli v BA vyhotoviť… @xxsimonaxx vies kupit hoci aj v ikea alebo v hocijakom kuchnyskom studiu.Odpoveď na príspevok od mirfren:
@xxsimonaxx vies kupit hoci aj v ikea alebo v hoc… @mirfren nemám štandardné rozmery, takže to musí byť na mieru vyhotovenéOdpoveď na príspevok od wolodymyr:
Trachea Svet dvierok @wolodymyr Ale patria k najdrahším na trhu, nie ?Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Trachea Svet dvierok @wolodymyr ja som ich aj chcela osloviť, ale nie je to ľahké na ich stránke si niečo nájsť a zvoliť.Odpoveď na príspevok od petersd:
@wolodymyr Ale patria k najdrahším na trhu, nie ? @petersd ci drahy to neviem posudit ja ako vyrobca nabytku tiez od nich objednavam a posuvam dalej. Velka deviza je rozmanitoat tvarov povrchov a leskle senosanove su dokonaleOdpoveď na príspevok od xxsimonaxx:
@wolodymyr ja som ich aj chcela osloviť, ale nie … @xxsimonaxx no ideal to cez monitor nieje lebo farby skresluju... preto maju predajcov v roznych nabytkarskych obchodoch. Podla mna je to tou pestrostou a nevies si vybrat. Inak je to len tabulka a cisla.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@xxsimonaxx no ideal to cez monitor nieje lebo fa… @wolodymyr a aky je rozdiel medzi foliovanymi,senosan,striekane atd?Resp.ak matne,z ktorej kategorie vybrat?vdaka.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@wolodymyr a aky je rozdiel medzi foliovanymi,sen… @kuracinarez Foliovane ... jednoliaty povrch siroka skala dekorov a tvaru Senosan..... obmedzena skala a iba farby nie drevodekor a iba hladky povrch lesk aleno matne Striekane ... najvacsia paleta farieb rizne stupne lesku alebo matneho prevedenia. Ak chces farebne nie drevodekor tak senosan za mna top ci uz v lesku aleno v matnom len sa musis upratat to cca 15tich fariebOdpoveď na príspevok od wolodymyr:
@kuracinarez Foliovane ... jednoliaty povrch sir… @wolodymyr A hrany laserove?Pri matnom povrchu na nejaku jednoduchsiu udrzbu co sa otlackov tyka,tak takisto odporucas senosan?Chceli by sme farebne nieco ako kasmir,len je toho tolko vela,ze clovek nevie ako a podla coho vybrat.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@xxsimonaxx no ideal to cez monitor nieje lebo fa… @wolodymyr Ty, sobne pre seba, by si si dal aký povrch dvierok do kuchyne? 🙂Odpoveď na príspevok od petersd:
@wolodymyr Ty, sobne pre seba, by si si dal aký … @petersd ja osobne uz 3 roky robim zene kuchynu a este som ani nezacal ... poznas to o tom obuvnikovi... nechce mi zaplatit. Ale ked tak idem do senosanu leskleho ten mame na rozdiel od farby uz odsuhlaseny. 😆Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@wolodymyr A hrany laserove?Pri matnom povrchu na… @kuracinarez hrany laserove alebo airtec to je jedno obe su na principe tavenia absky. Testoval som vzorky lesk a mat ze som ich dal za varnu dosku ked sa vyprazalo a vysledok bol ze mat sa o kustik horsie cistil. Ale ozaj len o kustik malinky. Je jasne ze dvierka nemas za varnou doskou takze to bol dost extrem test.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@kuracinarez hrany laserove alebo airtec to je je… @wolodymyr Videl som kuch linku od Decodom,neviem aky material pouzivaju,ale cierne dvierka,resp.antracitve ktore boli zamastene,sa nedaju uz nicim umyt.A to je ta linka zanovna.Tomu by som sa chcel vyhnut,preto vyberam z akeho materialu by to bolo ok.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@petersd ja osobne uz 3 roky robim zene kuchynu … @wolodymyr Keď muž povie žene, že to urobí, tak to urobí!... Nemusí mu to ona každý polrok pripomínať! 🤣🤣🤣 Ja tiež už pár rokov idem robiť žene linku. 😁 Neviem, ale zatiaľ sa stále ešte kús prikláňam ku posformingovej fólii, nejaký pololesk. Nie som však ešte dočista rozhodnutýOdpoveď na príspevok od wolodymyr:
@kuracinarez Foliovane ... jednoliaty povrch sir… @wolodymyr mne v štúdiu povedali, že mi spravia z drevodekoru Kronospan Satin a 1mm ABS. To je štandard?Odpoveď na príspevok od xxsimonaxx:
@wolodymyr mne v štúdiu povedali, že mi spravia z… @xxsimonaxx Kazdy si svoj standart voli sam. To tazko urcit. Ja davam 2mm ABS na dcierka a predne hrany korpusov. Ale ... niektore dekory nemaju 2mm hranu tak ako senosan nema a je to kvoli tomu aby bola co najmensia a nebolo ju vidno. Uz som robil senosan aj s 0.4mm abs lebo zakaznik si prial ostre htany nie obluciky.Odpoveď na príspevok od luckapuc:
myslim si, ze toto zvladne kazdy dobry stolar, kt… @luckapuc preco nie? co poznam, tak vela ludi ma odtial nieco doma. a ked mas kuchynsku linku okej, kvalitnu a len dvierak staci vymenit, tak by som sa nebala toho kupit ich hoci aj v tejto predajni.Odpoveď na príspevok od luckapuc:
myslim si, ze toto zvladne kazdy dobry stolar, kt… @luckapuc ikea je uplne v pohode pomerom cena/kvalita ju maloco dokaze prekonat.Odpoveď na príspevok od luckapuc:
myslim si, ze toto zvladne kazdy dobry stolar, kt… @luckapuc Praveze by si bola prekvapena kolko dobrych a dajme tomu aj ze kvalitnych veci tam vies najst. Jasne, zalezi od toho, aky mas standard, ale povedzme si, vacsina ludi si asi nedava vsetko na zakazku robit stolarom.