Kuchynské dvierka

Ahojte, neviete, kde by mi vedeli v BA vyhotoviť kuchynské dvierka? Ideálne objednávka cez internet.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od xxsimonaxx:

Ahojte, neviete, kde by mi vedeli v BA vyhotoviť…
@xxsimonaxx vies kupit hoci aj v ikea alebo v hocijakom kuchnyskom studiu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mirfren:

@xxsimonaxx vies kupit hoci aj v ikea alebo v hoc…
@mirfren nemám štandardné rozmery, takže to musí byť na mieru vyhotovené
Odpovedať
Profilova fotka
Trachea Svet dvierok
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Trachea Svet dvierok
@wolodymyr Ale patria k najdrahším na trhu, nie ?
Odpovedať

Trachea Svet dvierok
@wolodymyr ja som ich aj chcela osloviť, ale nie je to ľahké na ich stránke si niečo nájsť a zvoliť.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

@wolodymyr Ale patria k najdrahším na trhu, nie ?
@petersd ci drahy to neviem posudit ja ako vyrobca nabytku tiez od nich objednavam a posuvam dalej. Velka deviza je rozmanitoat tvarov povrchov a leskle senosanove su dokonale
Odpovedať
Profilova fotka

@wolodymyr ja som ich aj chcela osloviť, ale nie …
@xxsimonaxx no ideal to cez monitor nieje lebo farby skresluju... preto maju predajcov v roznych nabytkarskych obchodoch. Podla mna je to tou pestrostou a nevies si vybrat. Inak je to len tabulka a cisla.
Odpovedať

@xxsimonaxx no ideal to cez monitor nieje lebo fa…
@wolodymyr a aky je rozdiel medzi foliovanymi,senosan,striekane atd?Resp.ak matne,z ktorej kategorie vybrat?vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

@wolodymyr a aky je rozdiel medzi foliovanymi,sen…
@kuracinarez Foliovane ... jednoliaty povrch siroka skala dekorov a tvaru Senosan..... obmedzena skala a iba farby nie drevodekor a iba hladky povrch lesk aleno matne Striekane ... najvacsia paleta farieb rizne stupne lesku alebo matneho prevedenia. Ak chces farebne nie drevodekor tak senosan za mna top ci uz v lesku aleno v matnom len sa musis upratat to cca 15tich farieb
Odpovedať

@kuracinarez Foliovane ... jednoliaty povrch sir…
@wolodymyr A hrany laserove?Pri matnom povrchu na nejaku jednoduchsiu udrzbu co sa otlackov tyka,tak takisto odporucas senosan?Chceli by sme farebne nieco ako kasmir,len je toho tolko vela,ze clovek nevie ako a podla coho vybrat.
Odpovedať

@xxsimonaxx no ideal to cez monitor nieje lebo fa…
@wolodymyr Ty, sobne pre seba, by si si dal aký povrch dvierok do kuchyne? 🙂
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

@wolodymyr Ty, sobne pre seba, by si si dal aký …
@petersd ja osobne uz 3 roky robim zene kuchynu a este som ani nezacal ... poznas to o tom obuvnikovi... nechce mi zaplatit. Ale ked tak idem do senosanu leskleho ten mame na rozdiel od farby uz odsuhlaseny. 😆
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

@wolodymyr A hrany laserove?Pri matnom povrchu na…
@kuracinarez hrany laserove alebo airtec to je jedno obe su na principe tavenia absky. Testoval som vzorky lesk a mat ze som ich dal za varnu dosku ked sa vyprazalo a vysledok bol ze mat sa o kustik horsie cistil. Ale ozaj len o kustik malinky. Je jasne ze dvierka nemas za varnou doskou takze to bol dost extrem test.
Odpovedať

@kuracinarez hrany laserove alebo airtec to je je…
@wolodymyr Videl som kuch linku od Decodom,neviem aky material pouzivaju,ale cierne dvierka,resp.antracitve ktore boli zamastene,sa nedaju uz nicim umyt.A to je ta linka zanovna.Tomu by som sa chcel vyhnut,preto vyberam z akeho materialu by to bolo ok.
Odpovedať

@petersd ja osobne uz 3 roky robim zene kuchynu …
@wolodymyr Keď muž povie žene, že to urobí, tak to urobí!... Nemusí mu to ona každý polrok pripomínať! 🤣🤣🤣 Ja tiež už pár rokov idem robiť žene linku. 😁 Neviem, ale zatiaľ sa stále ešte kús prikláňam ku posformingovej fólii, nejaký pololesk. Nie som však ešte dočista rozhodnutý
Odpovedať

@kuracinarez Foliovane ... jednoliaty povrch sir…
@wolodymyr mne v štúdiu povedali, že mi spravia z drevodekoru Kronospan Satin a 1mm ABS. To je štandard?
Odpovedať
Profilova fotka

@wolodymyr mne v štúdiu povedali, že mi spravia z…
@xxsimonaxx Kazdy si svoj standart voli sam. To tazko urcit. Ja davam 2mm ABS na dcierka a predne hrany korpusov. Ale ... niektore dekory nemaju 2mm hranu tak ako senosan nema a je to kvoli tomu aby bola co najmensia a nebolo ju vidno. Uz som robil senosan aj s 0.4mm abs lebo zakaznik si prial ostre htany nie obluciky.
Odpovedať
myslim si, ze toto zvladne kazdy dobry stolar, ktory uz ma nejaku tu prax. v BA ich musi byt plno, v Ikea by som teda zrovna nehladala. 😄
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od luckapuc:

myslim si, ze toto zvladne kazdy dobry stolar, kt…
@luckapuc preco nie? co poznam, tak vela ludi ma odtial nieco doma. a ked mas kuchynsku linku okej, kvalitnu a len dvierak staci vymenit, tak by som sa nebala toho kupit ich hoci aj v tejto predajni.
Odpovedať

@luckapuc ikea je uplne v pohode pomerom cena/kvalita ju maloco dokaze prekonat.
Odpovedať

@luckapuc Praveze by si bola prekvapena kolko dobrych a dajme tomu aj ze kvalitnych veci tam vies najst. Jasne, zalezi od toho, aky mas standard, ale povedzme si, vacsina ludi si asi nedava vsetko na zakazku robit stolarom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?