Odpoveď na príspevok od meteska:
@leader1234 jasné, že vyrežú otvor na dosku, to j… @meteska Ahoj, to na foto je kuchyna nobilia z mobelixu? Je krasna, ako hodnotis kvalitu po rokoch? A co tie zafrezovane uchyty? Ako sa otvara umyvacka, nejde to tazko?Odpoveď na príspevok od meteska:
@kinus Musela by som sa pozriet do papierov, ci j… Ale je z MobelixuOdpoveď na príspevok od meteska:
Ale je z Mobelixu @meteska mozem sa opytat, ze preco ste sa rozhodli kupovat tam nakoniec, ked od stolara to vychadzalo cenovo lepsie? vsade pocuvam, ze najlepsie je dat si spravit vsetko na mieru.Odpoveď na príspevok od meteska:
@kinus Musela by som sa pozriet do papierov, ci j… @meteska no na take vyfrezovane uchyty nas v Ikei upozornili pri planovani, ze sa velmi zle otvara umyvacka...tak neviem, ma to svoju logiku, ale ci je to az tak zavazny argument. Tiez som chcela so zafrezovanymi uchytmi. I ked dnes som videla novu alternativu, obycajne dvierka a na skrinke taku kovovu listu, ktora vytvara podobny uchyt ako ked je to rovno na dvierkach.Odpoveď na príspevok od hena_7:
@meteska mozem sa opytat, ze preco ste sa rozhodl… @hena_7 ahoj ja mam kuchynu na mieru od akehosi stolara/kuchynskeho studia, daval to robit este predchadzajuci majitel. No a kvalita toho nie je nic moc - neviem co to bolo za material a podobne, ale chcem povedat, ze mat kuchynu na mieru s tym, ze nebudem mat ani 5cm slepe miesto a o 5 rokov nevediet najst niekoho kto by mi jedny dvierka/suflik a podobne vyrobil, lebo povodny predajca zanikol, tak to sa neoplati. Radsej obetujem 5 cm a ked bude treba vymenim dvierka, lebo budu mat standardnu velkost ako celu kuchynu menit kvoli 1,2 opotrebovanym kusom. Ale zase zalezi aj od kvality prace stolara ktory to spravi. Ale to je len moja skusenost :)Odpoveď na príspevok od meteska:
Ale je z Mobelixu @meteska skumam detailne foto tvojej kuchyne a pride mi, ze mas presne take otvaranie ako som dnes videla. Ta lista drzi na rame skrinky a dvierka su obycajne?Odpoveď na príspevok od hena_7:
@meteska mozem sa opytat, ze preco ste sa rozhodl… @hena_7 Pretoze som chcela taku kvalitu, aku som mohla vidiet v mobelixe. Stolar povie, ze to bude take a take, a nakoniec je to castokrat nie take, ako naslubuje. Musel by to byt tip top stolar, a ten vyjde drahsie ako mobelix pri takej kvalite. A kuchynou som velmi spokojna, len davam pozor na to, aby sa nedostavala voda k uchytom. Cize neotvarat sufliky mokrymi rukami, z ktorych este kvapka voda, a tak. Neprsknut na to, ked prenasam nieco mokre z drezu na ostrovcek. Sufliky 90cm siroke mam riadne "nalozene" 3 sadami tanierov, v dalsom same tazke sklenene misy, v dalsom cez 40 poharov + cez 30 salok (na sebe po 2 kusy) a sufliky idu bez problemov 4 roky. Takze spokojnost. V potravinovej skrini mam v jednom sufli aj 20kg strukovin a konzerv, tiez ziadny problem. Stolari su spekulanti, a keby som chcela tuto kvalitu, urcite by som zaplatila viac...