Odpoveď na príspevok od lavender273:
Fotky pre viac info :) @lavender273 Chcelo by to uviest aj nejake rozmery a tvoje preferencie :-)Odpoveď na príspevok od zuzimia:
@lavender273 Chcelo by to uviest aj nejake rozme… @zuzimia Hanbim sa priznat, ale ja som naozaj stratena :( nemam ziadne preferencie iba to co som opisala v uvodnom prispevku co by som kde dala. Snad sa mi podari rozhybat :) rozmery kuchyne som pridala podorys :)Odpoveď na príspevok od lavender273:
@zuzimia Hanbim sa priznat, ale ja som naozaj str… @lavender273 za mňa zbaviť sa ostrovčeka, potiahnuť kuchyňu v rovine po stenu. chladničku by som vymenila s rúrou a mikrovlnkou. drez by som dala výnimočne pod okno a v závislosti od úložných priestorov by som zrušila tie skrinky medzi oknami a nechala tam len bielu stenu, a varnú dosku namiesto umývadla. z fotiek nevidnop, či je nenajký priestor medzi umývadlom a chladničkou. a potom samozrejme vymeniť aj garniže, a všetko to dať do nejakej bielej/kašmírovej, niečo nenápadné. ak je to dom na dedine, tak by mi tam šla nejaká jemná krémová s čiernymi úchytkami, ten klasický provensálsky či aký štýl.Odpoveď na príspevok od janka_266:
@lavender273 za mňa zbaviť sa ostrovčeka, potiahn… @janka_266 super, dakujem krasne 🙌Odpoveď na príspevok od lavender273:
@zuzimia Hanbim sa priznat, ale ja som naozaj str… @lavender273 vobec sa netreba hanbit si to priznat a radsej sa takto popytat. je tu vela sikovnych ludi, ktori ti vedia poradit, podelit sa o skusenosti. a ked si potom tak nejak pospajas tie navrhy, vyberies z kazdeho nieco, tak si to poskladas tak, aby sa ti to cele pacilo 🙂