Odpoveď na príspevok od nejasoms:
Dali by ste za kuchynu na mieru (ladiacu k zvysku… @nejasoms Zalezi ci je ten byt luxusny aj bude mat luxusnu cenu prenajmu. Ked nie, a bude pre beznu rodinu tak by som tolko neinvestovala. Doladit sa da urcite aj z lacnejsej verzie linky.Odpoveď na príspevok od nejasoms:
Dali by ste za kuchynu na mieru (ladiacu k zvysku… @nejasoms sako na mieru bude vzdy drahsie.... a vies od koho ten stolar berie material..? pomozem ti.., z polska.., lebo polak berie formaldehydovy scheiss z ciny.. cest vynimkam.... ikea a ostatni musia tieto hodnoty aspon certifikavat.., tvoj stolar ne...Odpoveď na príspevok od mimms:
@nejasoms sako na mieru bude vzdy drahsie.... … @mimms Trepeš blbosti!Odpoveď na príspevok od nejasoms:
Dali by ste za kuchynu na mieru (ladiacu k zvysku… @nejasoms ked ide o byt na prenajom, tak by som isto nedavala robit kuchynu na mieru. to mas zbytocne vyhodene peniaze. nebudu sa starat ako o svoje.Odpoveď na príspevok od nejasoms:
Dali by ste za kuchynu na mieru (ladiacu k zvysku… @nejasoms ak kuchynu, tak jednoznacne na mieru. ale za takuto sumu a bez spotrebicov? a co je pozlatena? 😅 mne to pride ako fakt sialene vela penazi, ale kto na to ma, nech si da 😛Odpoveď na príspevok od obonka:
@nejasoms ak kuchynu, tak jednoznacne na mieru. a… @obonka no popravde uz som sa stretol aj s drahsou kuchynou. ak to ma byt spravene kvalitne a fakt, ze bezchybne a peniaze ma clovek na to odlozene, tak preco nie. potom uz ale tie spotrebice velmi drahe nevyjdu, si myslim 🙃Odpoveď na príspevok od tamrar:
@obonka no popravde uz som sa stretol aj s drahso… @tamrar tie ceny sa vedia vyšplahať, to je jasné. ale niekedy mám pocit, že to je všetko len zbytočne predražené. ale ľudia sú rôzni, niektorým ide o to, aby sa mohli "pýšiť", čo ich koľko stálo, takých poznám tiež.Odpoveď na príspevok od tamrar:
@obonka no popravde uz som sa stretol aj s drahso… @tamrar ak da niekto za linku 8k, tak si tam urcite neda beko umyvacku za 269E, ale nejaku vyssiu Siemens alebo Miele, to iste ostatne spotrebice Za mna do bytu, o ktorom viem od zaciatku ze ide na prenajom tak zariadujem maximalne Ikea. Nikto mi nezaplati rozdiel 5tis v kuchynskej linke alebo 2tis na sedacke. Plus ako bolo spominane nikto sa v cudzom nesprava ako vo svojom.