Odpoveď na príspevok od lenkito10:
Ahoj, nedavala by som varnu dosku na ostrov a uz … @lenkito10 Súhlasím, mne to príde strašne odveci, keď na ostrove je varná doska alebo aj umývadlo, však to musíš všetko prenášať hore dole zbytočne.Odpoveď na príspevok od bbtina:
Vedeli by ste mi poradiť, ktoré rozloženie kuchy… @bbtina JA by som to urobil úplne inak. Ten prechod pod oknom je podľa mňa úplne zbytočný. Ostrov je škoda miesta a je strašne úzky. Mal som podobný priestor, kde sme spravili kuchyňu do U. Muesto ostrovčeka máme jednu stranu širokú až 1 meter. Je tam priestoru habadej. Pozri si obrázky v tejto téme. https://www.modrastrecha.sk/forum/kuc... https://www.modrastrecha.sk/forum/kuc... Ale v konečnom dôsledku si to daj tak, ako to tebe vyhovuje. Ty tam budeš variť. Ale ten ostrov je pre varnú dosku veľmi malýOdpoveď na príspevok od bbtina:
Vedeli by ste mi poradiť, ktoré rozloženie kuchy… @bbtina Keď len medzi tými dvomi, tak mne viac pasuje varianta "B". Ale tak celkovo je to kuchyňa skôr na ukazovanie, než na praktickú kuchynskú činnosť. Budeš sa tam cítiť ako vo vlakovom kupé.Odpoveď na príspevok od bbtina:
Jasné, ono to okno vlastne nie je ani okno ale ba… @bbtina Nejde len o nečistoty z varenia, ale aj kvôli bezpečnosti to nie je ideálne riešenie. U nás by to bola jedna pohroma za druhou, keby sme to mali v kuchyni takto riešené.Odpoveď na príspevok od bbtina:
Vedeli by ste mi poradiť, ktoré rozloženie kuchy… @bbtina príde mi to také ,,zamurované,, tými vysokými skrinkami z každej strany.. Kde je vchod do kuchyne? Rataj že tam budeš odkladať nákup a vykladať do skríň a chladničky, bolo by dobré aby tam začínal ten trojuholník. Potom umývadlo a až potom varná zóna a z nej zas až máš po ceste stôl. Ostrovček si nechaj prázdny radšej, dá sa to ešte všelijako usporiadať ale asi treba aj vedieť kde bude jedálenský stôl a také...Odpoveď na príspevok od tabitka337:
@bbtina príde mi to také ,,zamurované,, tými vyso… @tabitka337 nevedel som prísť na vhodný výraz, ale toto je presne ono. chápem, že priestor sa chce čo najviac a najlepšie využiť, ale príde mi to proste veľa všade všetkého, na každej stene odspodou po vrch niečo.