Ja som si vybrala vstavanu dosku (indukciu) a ruru, lebo som chcela mat ruru vo vyske trupu, nie dole.
Klasicky sporak sa mi uz ani do modernej kuchyne nepaci, co ma napada ako nevyhoda je to, ze ked z krnca vykypi, moze to natiect do tej spary medzi sporak a linku (a aj natiecie, vsakze, Murphyho zakony su platne stale...).
Ide skor asi o to, co sa Ti paci. A tiez cenu.
Určite vstavaný, vyzerá to lepšie :-) . Teraz mám klasický ale v dome určite bude vstavaný. A či sa viac kazí vstavaný ako klasický? - tak to skôr bude záležať od kvality sporáka a značky.
@murinka zoberte to logicky (budem to aplikovat na plyne, ale plati to pre vsetky druhy):
privod plynu - rovnaky pre obidva druhy
vnutorny rozvod plynu - rovnaky pre obidva druhy
horaky - rovnake pre obidva druhy
horna plocha - rovnake pre obidva druhy
nosna mriezka - rovnake pre obidva druhy
jediny rozdiel ktory je, ale nezarucujem lebo som nevidel rozobrany klasicky je spodna krycia doska
a to iste plati aj pre ruru.
Vidite niekde rozdiel okrem toho ze to nema nosnu konstrukciu a oplechovanie? Suhlasim s @roo ,ruru si date do pracovnej vysky a nemusite sa krcit a balansovat s plnymi pekacmi. A viete aky je to paradny televizor. http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m...
No a co sa tyka zatekania. Samotna varna doska ma po obvode izolacnu gumu, vyrezany otvor by sa mal zatriet vodoodpudivym lepidlom alebo silikonom a pri osadzani sa este moze doska polozit do silikonoveho lozka. Vykypena voda nema sancu poskodit pracovnu dosku.