Ahojte riešime kuchynu a chceme sa poradit , mame ponuku kuchynskej linky biela leskla , prac. Doska čierno šeda. V rohovych skrinkach dva otočne systemy na hrnce ,montaž , doprava , drez BLANCO +bateria. A kompletne všetky spotrebiče chladnička-Liebher , vstavana rura a mikrovlnka. Umyvačka riadu , Indukčná doska a digestor. A plus vysuvna potravinova skrina. Zasuvka s košmi na triedenie odpadu ,pribornik a oddelovač na taniere. Nosnost vysuvnych šuflikov je 70 kg. Kuchyna je Nemeckej vyroby.
Cena za toto všetko nam bola ponuknuta na cca 6800 €
Dajte Vaše nazory alebo kolko Vas vyšla Vaša kuchyna ?
@sysell zena o mne semtam tvrdi, ze som samonasieraci typ ale oproti tebe som zrejme budha :)
v kazdom pripade zbytocne hodnotis esteticky rozmer prvkov v kuchyni, ked je to individualna zalezitost, rovnako ako su individualne jednotlive priority (estetika, praktickost, cena, atd.)
celkovo sa zbytocne rozculujes a urazas inych, nikomu to nijak nepomoze a uz vobec nie tebe :)
@sysell ano. žena, ktorá upratuje kuchynu, je automaticky puťka. A žena, ktorá neupratuje je čo? Dvierka sa čistia raz za mesiac? No amen dolores.
Ty len urážaš, kopeš okolo seba, riešiš si tu asi veľké ego. A ten slovník štvrtá cenová - no, veľa to o tebe vypovedá. Ale pokračuj s kľudom dalej, aspon sa čosi o tebe dozvieme. :-D
@sysell tvoj posledný príspevok som zmazala, pretože bol urážajúci a provokujúci. Modrá strecha je stránka o bývaní, a to je téma, ktorá je rovnako pre ženy a rovnako pre mužov. Preto tu každý, kto sa zaujíma o bývanie, má svoje miesto. Stretáva sa tu veľa ľudí s rôznymi názormi, a aby to tu fungovalo, je potrebné sa vzájomne rešpektovať. Je prirodzené, že nesúhlasíš s názormi ostatných, do toho ťa ani nikto nenúti. Avšak aby to tu fungovalo a bolo fórum nápomocné, je potrebné opačné názory rešpektovať. Nikomu nepomôžu diskusie, v ktorých sa ľudia doťahujú a provokujú. Chce to trošku nadhľadu a kľudu :)
Verím, že diskusia bude ďalej pokračovať v jej pôvodnom zámere. Prajem krásny deň :)
Jana, 4nets team
@segga a aku firmu ste oslovili? mozete miposlat spravu s kontaktom, prosim? tiez riesime kuchynu, tiez nam zo traja nacenili na 4500 - 5000 a to bez spotrebicov, rada by som dala max 5000 so spotrebicmi, zda sa mi to prehnane, nielen kuchyna existuje, su aj ine meista, ktore treba zariadit.. dakujem vam