Odpoveď na príspevok od roxana280:
Ahojte strecháči, pomaly nastáva ten krásny čas, … @roxana280 sporák s indukčnou doskou s odsávaním asi zatiaľ neexistuje, požiadavku budeš musieť prehodnotiťOdpoveď na príspevok od roxana280:
Ahojte strecháči, pomaly nastáva ten krásny čas, … @roxana280 jedine kúpiť zvlášť aká sa ti páči a koľko asi dáš, prípadne aké máš napájanie 230 V alebo 400 V a digestor podľa toho či má komínOdpoveď na príspevok od foox:
@roxana280 sporák s indukčnou doskou s odsávaním … @foox je ich vela, vela znaciek a uz par rokov na trhu, este aj v alze ich maju:-)Odpoveď na príspevok od roxana280:
@foox je ich vela, vela znaciek a uz par rokov na… @roxana280 to je varná doska, ty si chcela sporákOdpoveď na príspevok od foox:
@roxana280 to je varná doska, ty si chcela sporák @foox Krátky slovník slovenského jazyka 4 z r. 2003. sporák: kuchynské zariadenie na úpravu pokrmov teplomOdpoveď na príspevok od foobar:
@foox Krátky slovník slovenského jazyka 4 z r. 2… @foobar daj si vyhľadať sporák a potom varná doska, schválne čo nájdeš. Aj tak je to blbina nedávať digestor a nútiť paru aby išla dole miesto prirodzene hore. A aj tak tam je digestor len nevisi nad ale je vstavaný pod doskou - je to komplikovanejšie a tým pádom aj náchylnejšie sa pokaziť. Mimo to sa to komplikovane odvádza z priestoru, takže väčšinou je digestor recirkulačný, teda s filtrami a tým pádom málo účinný.Odpoveď na príspevok od foox:
@foobar daj si vyhľadať sporák a potom varná dosk… @foox to si nemal pisal tento nazor sa tu neuznava 🤣 ked som tu svojho casu presne toto pisal (ze sa to efektivitou nevyrovna riadnemu digestoru lebo fyzika) tak som bol sfuknuty ze to nemam tak nemozem o tom nic vediet 🤣Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@foox to si nemal pisal tento nazor sa tu neuznav… @sousedekovci89 vždy píšem svoj názor, ten cudzí je mi nejaký cudzí. Nakoniec keď za to vyvalíš prachy, čo iné ti zostáva ako chváliť? 😎Odpoveď na príspevok od foox:
@foobar daj si vyhľadať sporák a potom varná dosk… @foox Ale ved ja viem ze to vacsina ludi pouziva na kombinovany sporak s rurou. Len mi nedalo ked som videl ze sa hadas ze varna doska nie je sporak.Odpoveď na príspevok od foox:
@roxana280 to je varná doska, ty si chcela sporák @foox juj preklep, sporak ee, to budem mat inde, iba to co je v nadpise: Indukčná varná doska s odsávačom, mas pravduOdpoveď na príspevok od foox:
@foobar daj si vyhľadať sporák a potom varná dosk… @foox digestor isto nie, mame aj rekuperaciu, digestor som mala vzdy a nevyuzivala, huci mi a lezie na nervy a zavadzia indukcnu dosku s odsavacom, nie sporak, asi som rano este spala:-)Odpoveď na príspevok od roxana280:
Ahojte strecháči, pomaly nastáva ten krásny čas, … @roxana280 takto to mam riesenie, takze indundukcnu varnu dosku s odsavacom poradte znacku:-) Ako je v nadpise:-)Odpoveď na príspevok od roxana280:
@roxana280 takto to mam riesenie, takze indundukc… @roxana280 kludne aj tu co mas na vizoske...BORAOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@foox to si nemal pisal tento nazor sa tu neuznav… @sousedekovci89 Tento názor som sa snažil tiež pár krát presadiť u svojich klientov, niekedy aj úspešne, inokedy na tom padla celá zákazka. Proste niekedy ľudia majú nutkanie oyebat fyziku a všetko spravia pre to, aby sa im to aj podarilo.Odpoveď na príspevok od roxana280:
@foox digestor isto nie, mame aj rekuperaciu, dig… @roxana280 ak povieš odsávač miesto digestor, "hučanie" neprestane. A ten návrh kuchyne mi príde dosť divoký, ak rada a veľa varíš, tak v tejto kuchyni si dáš pri varení aj maratón. Ale - tvoja voľba, sny sa majú plniť. 😎Odpoveď na príspevok od foox:
@roxana280 ak povieš odsávač miesto digestor, "hu… @foox Nie každý chce v kuchyni dlho, pravidelne a intenzívne variť :)Odpoveď na príspevok od kejsix:
@foox Nie každý chce v kuchyni dlho, pravidelne a… @kejsix tak ona - úvodný príspevok - Varím často, až moc:-( Ďakovala:-)Odpoveď na príspevok od roxana280:
@roxana280 takto to mam riesenie, takze indundukc… @roxana280 Buď Elica NIKOLATESLA alebo MIELE. Náhradné diely drahé, servis príšerný, hlučnosť je inak porovnateľná s digestorom, ak nie väčšia. Pokiaľ máš ale trojku naviac a chceš dizajnovú kuchyňu na pozeranie, tak je to výborná voľba. Inak účinnosť toho odťahu v porovnaní s digestorom ani pri rovnakých hodinových objemoch vzduchu nie je rovnaká. To len na okraj.Odpoveď na príspevok od foox:
@kejsix tak ona - úvodný príspevok - Varím často… @foox No veď s tou doskou ju to možno prejde :)Odpoveď na príspevok od kejsix:
@foox No veď s tou doskou ju to možno prejde :) @kejsix okrem toho, každej kuchárke občas niečo vykypí, nedajbože sa aj vyleje, zaujímalo by ma, ak to zatečie do "odsávača", tak čistenie robí autorizačný servis? Alebo je to nejako ošetrené? Tak, či tak, túto varnú dosku asi len tak neutrieš.Odpoveď na príspevok od foox:
@roxana280 ak povieš odsávač miesto digestor, "hu… @foox mne sa ten navrh paci, je tam vela faktorov do toho vstupujucih preco je riesena ako je riesena, napr ostrovcek mam otoceny na velke okno a cez to velke okno sa pozeram na hrad, alebo v tej skrini mam schovanu este vzduchotechniku - rekuperaciu, digestor som nechcela aj preto ze mi vadi, nepaci sa mi a aj preto ze je chladenie stropom, nejcela som okrem svietidiel do stropu nic:-) Ale mne sa paci, kazdy si robi podla seba, nemusi sa pacit nikomu inemu len mne, moj dom, moj hrad:-) Ja atm budem byvat, varit.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@roxana280 Buď Elica NIKOLATESLA alebo MIELE. Náh… @kejsix ja ho pravdepodobne moc vyuzivat nebudem, mam tam velke okna a rekuperaciu, teraz mam digestor v dome a vobec ho nepouzivam, otvorim si okno:-)Odpoveď na príspevok od roxana280:
@kejsix ja ho pravdepodobne moc vyuzivat nebudem,… @roxana280 ak to nepouzivas, tak naco kupovat blbost za tazke prachy? to uz mi pride rozumnejsie spriahnut varnu dosku s rekuperaciou. ked je zapnuta, tak nastavit vyssi stupen. Takto to budem riesit ja, ale ja mam aj vstavany skrinkovy digestor a ten bude predradeny pred nasavacom rekuperacie.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@roxana280 ak to nepouzivas, tak naco kupovat blb… @rapidek mne bude riadit inteligentna elektrikaloxone loxone, ja sa toho radsej chytat nebudem, ale pojdem do predajni a popytam sa predajcov na tu dosku. Ale mozno je to pravda, otvorim okno vyvetram a ten digestor ani nebudum potrebovat.Odpoveď na príspevok od scapin:
Mozno by bol praktickejsi vysuvny digestor z prac… @scapin to by sa mi cistit nechcelo:-)jemozne ze nakoniec nedam digestor ziadny a necham to na okno a rekuperaciu