Indukcna doska napatie 220-240

Zobraz úvodný príspevok
Dobry den, chcem sa opytat,ci mate niekto skusenost s indukcnou doskou tak maleho napatia a ci ste spokojni. Rozmyslam nad elektroluxom EHH4654HFK .Potesi kazda rada,vdaka.
Odpovedať
1
2
@jano2007 pripomeň aj mne dík,tiež to chcem k letu :-)
Odpovedať
@jano2007 No a potom výrobky z Lídla su šmejd...za tú cenu??? No a nekúp to... :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@jano2007 Teraz v pondelok bude v akcii lidl indukčná za 29,99 bude ok,kúpiť ju?
Odpovedať
@marta2610 , @technik007 No tak som sa prebil k predposlednemu kusu v lidly PN, ale trocha sklamanie, starsi model mal aj moznast nastavit teplotu, co je super ked sa vari polievka alebo nieco podobne, nastavim teplotu, cas a viac sa nestaram. Novy ma len opravene casovanie, ale nastavenie teploty chyba a design je lepsi. Na starom ked zapnem casovac tak sa zobrazi 240 min, novy ma casovac logicky od 0 min vzostupne.
Odpovedať
@jano2007 no teda to ma nenapadlo,že to pôjde ako teplé rožky?!v met.....je tiež akcia za 36 e,ale nejaká dosť neznáma značka,dizajn ok viem,že to má 1800 w.
Odpovedať
@jano2007 No ja mám tiež takú ako píšeš starší model kde sa dá nastaviť čas ako aj teplota a má aj preddefinované 4 funkcie varenia...Naozaj sa nedá nastaviť zvlášť teplota??? No, ale teraz v rámci nejakej vychytávky je to dosť možné, čo ma neprekvapuje ;-) Takže ak budeš robiť kapustnicu :-p najbližšie na novej indukčke /v rámci testu/ tak ma zavolaj :-D :-D Nech Ti slúži... 8-)
Odpovedať
@marta2610 Mojej babke som opravoval indukčku, pred 1/2rokom a súčiastka stála 26E..vieš ako je to ak naši "starci" lipnú na tej veci ktorú majú..Chcel som babke kúpiť novú, ale to jej nepasovalo a tak som zohnal súčiastku a teraz ide ako nová..Hlavne že je babka spokojná..Je na ňu zvyknutá.. :-) Tie indukčné sú ozaj skoro na jedno kopyto-sem tam malý rozdiel v dizajne, pretože viac menej je to že to robí jedna firma /základ/ a dáva to s iným dizajnom pre iné predajne a reťazce..To je to isté ako robí istá firma výhrevné telesá alebo čerpadlá do pračiek a sušičiek..Sú z jednej firmy ale s inými tvarmi a výkonom..Podľa želania odberateľa :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?