Odpoveď na príspevok od brapene:
... môj subj názor, kľudne ma tu zaň rozneste... … @brapene IKEA kuchyna je kvalitna, preto na nu davaju 25 rocnu zaruku...Iný nabytok uznavam nie je az taky kvalitny ale kuchyne maju premakane...Odpoveď na príspevok od marrad:
@mgx V roku 2012 system METOD este nebol az v rok… @marrad Jop už mi to tu vyššie niekto napísal :) Nevedel som že to premenovali.. ale inak je to aj spätne kompatibilné a áno tak ako píšeš metod má teraz oveĺa viac variácií :) Máš prosím ťa niekde foto ako ste z kuchynského vyskladali niečo v obývačke? :O to ma zaujíma :)Odpoveď na príspevok od zipsuliak:
@marrad Jop už mi to tu vyššie niekto napísal :) … @zipsuliak fotky nemam ale vyskladali sme skrinku pod TV a knižnicu.. Inak veľa dielov sme kupili vo vypredaji na prizemi to su diely čo boli vystavené , taktiež pre skrine PAX a knižnice BILLY...Odpoveď na príspevok od brapene:
@zipsuliak .. nikdy som nič čo sa nábytku týka ta… @brapene chodis po rodine skladat kuchyne alebo inz IKEA cky nabytok?Odpoveď na príspevok od zipsuliak:
@marrad Jop už mi to tu vyššie niekto napísal :) … inak, znami nedavno riesili kuchynu, a zvolili kompromis, korpusy, vysuvy atd je Ikea a dvierka im dorobi stolar, lebo chu mat rovnaky dekor ako oblozenie steny. aj to cesta @zipsuliak najdes kopu hackov na nete na metod. tiez som nad tym uvazovala, vyskladat skrinky do obyvacky z metod... a teraz si uz neviem spomenut, preco som nakoniec do toho nesla, ale uz je to jedno, uz mame skrinku od stolara na mieru :-)Odpoveď na príspevok od dusantt:
Ja som bol hardcore lokalpatriot (az tak, ze som … @dusantt presne lepsie by som to nenapisala.Odpoveď na príspevok od zipsuliak:
@marrad Jop už mi to tu vyššie niekto napísal :) … @zipsuliak predsa som našla jedno foto. Aktualne skladame do pracovne nieco ako kniznicu z komponentov kuchyn METOD nie je to ešte uplne dokončené.Odpoveď na príspevok od dusantt:
Inak ja som si dal vstavanu skrinu od stolarov (f… @dusantt to s tym rozbijanim je asi trochu nadnesene. ale chapem, co tym chces povedat. ono niekedy proste ani ta najdrahsia moznost a na pohlad naidealnejsia tak v konecnom vysledku vypalit vobec nemusi.Odpoveď na príspevok od norikk:
Ahojte, prosím o radu. Mám vytvorenú kuchyňu v IK… @norikk ikeu zmontujes aj sama. My sme kupovali do domu minule leto. Inak odvtedy uz trochu zlacneli niektore korpusy. Ked som zhanala kuchynu na byt, tak sme kupili v koryne, bola tiez drahsia ako v ikei. Ale manzel vtedy nechcel o ikei ani pocut. Teraz je spokojny. Skrinky som skladala vacsinou ja, on ich daval dokopy na stenu. V ikei som zapocula, ako sa jeden zakanizk informoval o cene montaze a dali nejaku cifru za 1 skrinku. Len si teraz fakt nepamatam, ci 20 eur za skrinku bola cena. To si over, kludne im napis aj otazku do mailu/kontaktneho formulara. Ak zvazujes ikeu a chcela by si aj iny dekor dvierok, pozri rakusku alebo nemecku - tam maju sirsi vyber. Mozes napr. kupit korpusy u nas a dvierka v AT. Ked porovnam montaz ikea vs. decodom, tak decodom ma aj horsi navod aj vacsiu narocnost montaze ako ikea