Odpoveď na príspevok od tessi001:
Ahojte, prosím- guľatý jedálenský stol, priemer m… @tessi001 .. za guľatým sa Vám vyleje polievka z taniera, no kruhový, ak je priestor vyzerá veľmi pekne.. ak zapadne do prostredia. Priestor je podstatný.Odpoveď na príspevok od brapene:
@tessi001 .. za guľatým sa Vám vyleje polievka z … @brapene 😃 Ja somsi zas spomenula na Dankov ostrouhlýOdpoveď na príspevok od tessi001:
Ahojte, prosím- guľatý jedálenský stol, priemer m… @tessi001 Aj ja plánujem kruhový. Teda guľatý @brapene 😀 Podľa mňa je to zjemňujúci prvok do príliš členitého priestoru s odskokmi, šikminami... Ale treba dostatočne veľký priemer stola, aby bol pohodlný.Odpoveď na príspevok od tessi001:
Ahojte, prosím- guľatý jedálenský stol, priemer m… @tessi001 Ty si už niekedy v živote videl guľu? Ja na tej fotke vidím okrúhly stôl.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@tessi001 Ty si už niekedy v živote videl guľu? … @chinatech .. medzi guľou a kruhom ti to ide... no žene písať "videl"... je kapitánske, ako ten ostrouhly stôl...Odpoveď na príspevok od brapene:
@chinatech .. medzi guľou a kruhom ti to ide... n… @brapene 😁😁😁 zabilOdpoveď na príspevok od brapene:
@chinatech .. medzi guľou a kruhom ti to ide... n… @brapene Ty chytrák premúdrelý. Tessi001 má v profile napísané -REGISTROVANÝ dňa.... z toho logicky vyplýva, že je to muż.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@brapene Ty chytrák premúdrelý. Tessi001 má v pro… @chinatech ... tí bystrejší si všimli, že to majú všetci... venuj sa rýpaniu a upokoj hormón... ✌️svetový mier..