Guľatý stol

Ahojte, prosím- guľatý jedálenský stol, priemer minimálne 140cm. Výhody, nevýhody, pripadne tí, ktorý taky máte, nelutujete? Všetci ma odhovaraju, mne sa to neskutočne paci, ale nemám praktickú skúsenosť. Vdaka všetkým!
Odpovedať
Presne tento typ máme, akurát 120cm a vôbec neľutujem, chcela som okrúhly, mám ho a nemenila by som. Páči sa dospelým, aj deťom. Jednoduchá údržba, žiadne rohy. Za seba odporúčam.
Odpovedať
Ked mas dost miesta, tak okruhly stol je fajn. Ale ak nemas, tak to vyzera divne
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tessi001:

Ahojte, prosím- guľatý jedálenský stol, priemer m…
@tessi001 .. za guľatým sa Vám vyleje polievka z taniera, no kruhový, ak je priestor vyzerá veľmi pekne.. ak zapadne do prostredia. Priestor je podstatný.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brapene:

@tessi001 .. za guľatým sa Vám vyleje polievka z …
@brapene 😃 Ja somsi zas spomenula na Dankov ostrouhlý
Odpovedať

@tessi001 Aj ja plánujem kruhový. Teda guľatý @brapene 😀 Podľa mňa je to zjemňujúci prvok do príliš členitého priestoru s odskokmi, šikminami... Ale treba dostatočne veľký priemer stola, aby bol pohodlný.
Odpovedať

@tessi001 Ty si už niekedy v živote videl guľu? Ja na tej fotke vidím okrúhly stôl.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chinatech:

@tessi001 Ty si už niekedy v živote videl guľu? …
@chinatech .. medzi guľou a kruhom ti to ide... no žene písať "videl"... je kapitánske, ako ten ostrouhly stôl...
Odpovedať

@chinatech .. medzi guľou a kruhom ti to ide... n…
@brapene 😁😁😁 zabil
Odpovedať

@chinatech .. medzi guľou a kruhom ti to ide... n…
@brapene Ty chytrák premúdrelý. Tessi001 má v profile napísané -REGISTROVANÝ dňa.... z toho logicky vyplýva, že je to muż.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chinatech:

@brapene Ty chytrák premúdrelý. Tessi001 má v pro…
@chinatech ... tí bystrejší si všimli, že to majú všetci... venuj sa rýpaniu a upokoj hormón... ✌️svetový mier..
Odpovedať
Profilova fotka
máme tento dosť podobný tomu na obrázku, kupovaný cca rok a pol dozadu z Topsedačky. nemenili by sme, nakoľko sme presne taký chceli od začiatku :-) výhoda je, že nemá rohy, o ktoré som sa aj ja vedela zakaždým ovaliť 🤣 už by som hranatý nechcela.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?