Odpoveď na príspevok od itgospa:
Ahojte, prosim poradte, ci davat silikon okolo in… @itgospa nie,nedávaj. Je tam tesnenie. Však si prečítaj návod.Odpoveď na príspevok od itgospa:
@minoo @igor256 pani, zaskocili ste ma rychlou a … @itgospa na silikon treba polozit umyvadlo a nie varnu dosku :DOdpoveď na príspevok od itgospa:
@minoo @igor256 pani, zaskocili ste ma rychlou a … @itgospa čo poznám, tak tiež nikto nemá silikón. Niektoré dosky tam majú taký záhyb, kde sa občas niečo zašprajcuje. Suseda sa raz pýtala, že ako to potom vyčistiť lebo teraz to nožíkom odtiaľ dostáva von a ten čo to montoval iba otvoril šuflík a mierne podvihol zvnútra varnú dosku. Ale treba to potom dôkladne vyčistiť, aby to doliehalo a nebola tam väčšia medzera a viac špiny ešte.Odpoveď na príspevok od itgospa:
Ahojte, prosim poradte, ci davat silikon okolo in… @itgospa videl som na temu take tie nalepovacie srandy co sa davaju aj okolo vane ci naspodok wc. dobre sa to umyva. lebo tu si myslim ze ti budu zrnka ryze alebo omrvinky liezt pod.Odpoveď na príspevok od frantos:
@itgospa videl som na temu take tie nalepovacie s… @frantos hej my to mame okolo vane je to na nezaplatenie pri umyvani.